Na splitskim Prokurativama u nedjelju navečer se održala završna večer 62. Festivala zabavne glazbe Split tijekom koje je izvedeno 25 novih skladbi.

Prvu nagradu stručnog ocjenjivačkog suda osvojila je Lorena Bućan, dok je prva nagrada publike otišla u ruke Luke Nižetića koji je Splićane osvojio pjesmom "Kad se rodiš usrid Splita".

Festival je već tradicionalno privukao brojne ljubitelje zabavne glazbe, a među njima je bila je pjevačica Jelena Rozga koja je ovaj put došla pružiti podršku kolegama.

Jelena Rozga na finalnoj večeri Splitskog festivala - 1 Jelena Rozga došla je pružiti podršku kolegama (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

Na splitskim Proukativama pojavila se šarenoj haljini zanimljivog uzroka na kojoj su dominirali plavi i zeleni tonovi. Na haljini midi dužine koja prati liniju tijela isticali su se volumiozni kratki rukavi i izrez na trbuhu.

Haljine s takozvanim "cut-out" izrezima postale su veliki trend u sezoni proljeće/ljeto 2020. godine i otada se njihova popularnost ne smanjuje. Ipak, radi se o puno strijem trendu koji se prvi put pojavio 1960-ih godina, a popularan je bio i 90-ih kao dodatak koji je razigravao uske haljine.

Jelena Rozga Jelena Rozga: Dokaz da haljina nije ni najbolji ni jedini odabir za svečane prigode

Slika nije dostupna Jelena Rozga: Efektna torbica u obožavanoj proljetnoj boji

U ruci je pjevačica nosila popularn Bottega Veneta torbicu u upečatljivoj nijansi zelene boje dok se, kada je u pitanju obuća, odlučila za jednostavnost. Nosila je crne sandale na visoku potpeticu s tankim remenčićem na prednjem dijelu i oko gležnja.

Jelena Rozga na finalnoj večeri Splitskog festivala - 2 Jelena Rozga blistala je u haljini s izrezom na trbuhu (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju