U zagrebačkom hotelu Esplanade održana je gala zabava poliklinike Milojević. Brojna poznata lica došla su na zabavu, a među njima je bila i Jelena Rozga koja je uzvanike razveselila svojim nastupom.

Galerija Nikola Milojević i Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga u kombinezonu brenda eNVy room +0 Jelena Rozga u kombinezonu brenda eNVy room

Za ovu prigodu odabrala je besprijekorno elegantnu odjevnu kombinaciju. Umjesto haljine koja bi za većinu dama bila očekivan odabir, lijepa 44-godišnja splitska pjevačica odlučila se za sjajan kombinezon hrvatskog modnog brenda eNVy room iza kojeg stoje dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović.

Jelena često surađuje s ovim dizajnerskim dvojcem, a kako i ne bi kad u njihovim odjevnim komadima uvijek izgleda sjajno.

Iznimka nije bio ni ovaj elegantan kombinezon u crnoj boji s naglašenim ramenima i otvorenim leđima.

Jelena Rozga u kombinezonu brenda eNVy room Jelena Rozga u kombinezonu brenda eNVy room (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Kombinezon sa satenskom kragnom u gornjem dijelu zapravo imitira klasičan smoking, a vrlo je efektan zahvaljujući izrezu koji s prednje strane počinje na predjelu struka te se širi na donji dio leđa.

I ostatak njezina izdanja sačinjavali su dodaci u crnoj boji. Jelena je kombinezon nadopunila crnim sandalama na remenčiće s visokom potpeticom koje su na prednjem dijelu ukrašene aplikacijom u obliku ruže.

Malom ručnom crnom torbicom pjevačica je zaokružila još jedno sofisticirano modno izdanje.

Jelena Rozga u kombinezonu brenda eNVy room Jelena Rozga u kombinezonu brenda eNVy room (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju