Pojavljivanje Kim Kardashian na crvenom tepihu nikada ne prolazi neprimijećeno, a tako je bilo i kada se zvijezda pojavila na zabavi koju je nakon dodjele Oscara organizirao američki magazin Vanity Fair.

Galerija Izdanje Kim Kardashian za oskarovski party - 6 Izdanje Kim Kardashian za oskarovski party - 3 Izdanje Kim Kardashian za oskarovski party - 2 +2 Uz haljInu Kim je nosila i futurističke srebrne naočale

Na oskarovski after party Kim Kardashian stigla je u svijetloplavoj haljini modne kuće Balenciaga koja je prekrivala gotovo svaki centimetar njezina tijela, ali i istaknula njezine obline. Izgled je podigla na novu razinu zahvaljujući futurističkim srebrnim naočalama, a za dodatnu dozu glamura bile su zaslužne dijamantne naušnice.

Uz pripijenu haljinu dugih rukava s dugačkim šlepom i otvorima na leđima zvijezda je kombinirala crne cipele na visoku potpeticu. Kosu je zavezala u rep koji se spuštao niz leđa.

Izdanje Kim Kardashian za oskarovski party - 3 Izdanje Kim Kardashian za oskarovski after party (Foto: Guliver Image)

I ovaj put, jednako kao i na Met Gali 2021., Kim je nosila haljinu čiji rukavi završavaju rukavicama, međutim oaj put njezino lice bilo je otkriveno.

Jessica Chastain Što vi kažete? Jesu li se zvijezde bolje odjenule za dodjelu ili oskarovski party?

Haljina Eve von Bahr Od haljine s Majkom Božjom do tajica: Najgora modna izdanja s 94. dodjele Oscara

Prema nekima, u ovom izdanju Kim Kardashian izgledala je kao ledena siga koja se topi pod suncem, što bi se moglo protumačiti kao komentar na klimatske promjene.

Za haljinu je i ovaj put, naime, zaslužan Balenciagin dizajner Demna Gvasalia, koji na svojim revijama često šalje poruke o propadanju Zemlje i neaktivnosti vlasti. Kreacija je inače dio Balenciagine kolekcije za jesen/zimu 2022. godine.

Izdanje Kim Kardashian za oskarovski party - 1 Uz haljInu Kim je nosila i futurističke srebrne naočale (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju