Osim o dobitnicima (i gubitnicima), nakon Oscara tradicionalno se raspravlja i o modi, koja je vrlo važan aspekt ovog prestižnog događanja. Slažu se i liste najbolje i najgore odjevenih, a na potonjim se sigurno nitko ne želi naći.

Galerija Eva von Bahr Amy Schumer Regina Hall +10 Regina Hall

Svaka godina nam donese i neka modna razočaranja ili pak kombinacije koje po mišljenju modnih znalaca nisu primjerene tako svečanoj prigodi. Iznimka nije bila ni 94. dodjela Oscara, koju su vodile Wanda Sykes, Amy Schumer i Regina Hall.

Billie Eilish Billie Eilish (Foto: Guliver Image)

Regina je promijenila nekoliko haljina i kao najbolju modni kritičari izdvajaju smeđi model u kojem je pozirala na crvenom tepihu. Međutim, ružičasta haljina koju je odjenula tijekom dodjele našla se na većini popisa najgore odjevenih dama na ovogodišnjoj dodjeli.

Carolina Gaitan Carolina Gaitan (Foto: Guliver Image)

Ni Amy Schumer nije se proslavila u tamnoplavoj haljini Oscara de la Rente, koja je naišla na podijeljena mišljenja i mnogima se nije svidjela.

Amy Schumer Amy Schumer (Foto: Guliver Image)

Najviše čuđenja izazvala je haljina cijenjene švedske filmske vizažistice i frizerke Eve von Bahr, koja je na dodjelu došla u haljini s uistinu neočekivanim printom.

Naime, na haljini se nalazi reprodukcija djela slavnog talijanskog renesansnog slikara Rafaela koja prikazuje Blaženu Djevicu Mariju s malim Isusom i Ivanom Krstiteljem.

Eva von Bahr Eva von Bahr (Foto: Guliver Image)

Eva je svoju neobičnu haljinu nadopunila jednako neobičnom ručnom torbicom u obliku biste. Odlučila je odjenuti Sikstinsku kapelu, samo je jedan u nizu duhovitih komentara na njezin račun.

Zavirite u galeriju i pogledajte tko se još našao na popisu najgore odjevenih dama na 94. dodjeli Oscara.

Julia Vernon Julia Vernon (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju