Otkako se oprostila od voditeljskog posla, Mirna Berend vratila se u rodnu Petrinju, gdje živi podalje od očiju javnosti baveći se dizajnom nakita i proizvodnjom kozmetike. Iako je već godinama nema na malim ekranima, mnogima je i danas pojam za vrhunsku televizijsku voditeljicu.

Galerija Mirna Berend 2014. godine Mirna Berend 2014. na svečanoj gala večeri povodom 50 godina Udruženja manekena Hrvatske u hotelu Westin Mirna Berend i Vedran Mlikota 2001. godine +3 Mirna Berend 2000. godine

Osim svojim baršunastim glasom i profinjenim voditeljskim stilom, Mirna Berend gledatelje je osvajala i elegancijom birajući za pozornicu nenametljive odjevne kombinacije koje odišu svevremenskom sofisticiranošću.

Decentne i većinom crne outfite Mirna Berend birala je za svoje voditeljske angažmane, a oni su savršeno isticali urođenu eleganciju i profinjenost crnokose voditeljice posebne ljepote. Kultno lice malih ekrana pamtimo i danas, a jedan od njezinih nezaboravnih stajlinga svakako je onaj sa svečane gala večere povodom 50 godina Udruženja manekena Hrvatske održane u hotelu Westin u Zagrebu 2014. godine.

Mirna Berend 2014. na svečanoj gala večeri povodom 50 godina Udruženja manekena Hrvatske u hotelu Westin Mirna Berend 2014. na svečanoj gala večeri povodom 50 godina Udruženja manekena Hrvatske u hotelu Westin (Foto: Marko Todorov/Cropix)

Mirna je bila oličenje vrhunske elegancije u dugačkoj crnoj haljini koja seže do poda, zatvorenog dekoltea i dugačkih rukava. Haljina koja prati liniju tijela decentno je istaknula ženstvenost i profinjenost lijepe voditeljice. Mirna je kosu nosila svezanu, zbog čega su veće viseće naušnice kojima je upotpunila outfit još više došle do izražaja.

Vlatka Pokos: Kultna haljina s izbora za Miss Hrvatske koja se ne zaboravlja Vlatka Pokos 2000. godine Vlatka Pokos 2000. godine Vlatka Pokos 2000. godine +1 Vlatka Pokos 2000. godine

Uz vrlo jednostavnu, a opet vrlo upečatljivu haljinu Mirna je nosila elegantne crne sandale, a outfitu je dodala i malo crvene te je nosila lak za nokte i ruž u toj zavodljivoj boji.

Mirna Berend 2000. godine Mirna Berend 2000. godine (Foto: Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju