Pjevačica Nina Badrić zabavljala je okupljene na proslavi 20. rođendana agencije za nekretnine Euroville koja se održala u četvrtak navečer u Zagrebačkom klubu Mint.

Za nastup je odabrala kombinaciju stvorenu za izlazak na pozornicu.

Nosila je svjetlucavu srebrnu midi haljinu koju su dodatno posebnom učinili efektni rukavi i asimetrični volan na dnu kreacije.

Nina Badrić nastupila u svjetlucavoj kombinaciji Nina Badrić nastupila u svjetlucavoj kombinaciji (Foto: PR)

Uz haljinu koja prati liniju tijela, pjevačica je nosila štikle koje rado bira za svečane prigode.

Radi se o ružičastim štiklama koje su ukrašene svjetlucavim srebrnim detaljima, a koje su dio ponude modne kuće Aquazzura.

Nina Badrić kao kuma: Crvena haljina kao savršen odabir za ljetno vjenčanje u Livnu Nina Badrić bila je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac - 4 Nina Badrić bila je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac - 5 Nina Badrić bila je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac - 2 +3 Nina Badrić bila je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac - 1

Štikle s otvorenom petom su kao stvorene za svečana događanja zahvaljujući kristalnim detaljima.

Nina Badrić u travnju ove godine Nina Badrić u travnju ove godine (Foto: PR)

Nina je u ovim cipelama, između ostalog, odradila i nastup povodom Valentinova u beogradskoj MTS Dvorani. Tada ih je nosila u kombinaciji s crvenim odijelom.

Nina Badrić u crvenom odijelu i Aquazzura štiklama u veljači 2023. Nina Badrić u crvenom odijelu i Aquazzura štiklama u veljači 2023. (Foto: Marija Mladjen/ATAImages)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju