Bio je to lijep, sunčan lipanjski dan, savršen za vjenčanje, a upravo su 13. lipnja 2009. godine sudbonosno da izrekli Marija Husar i Vjekoslav Rimac. Velika svadba s oko petsto uzvanika održala se u Livnu na blagdan svetoga Ante. Mladenka je izgledala prekrasno u vjenčanici sirena kroja s potpisom Matije Vuice.

Galerija Nina Badrić bila je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac - 4 Nina Badrić bila je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac - 5 Nina Badrić bila je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac - 2 +3 Marija Husar Rimac imala je dvije kume, Kristinu Renić i Ninu Badrić

Snježno bijela vjenčanica bila je cijela u naborima s izraženim srcolikim dekolteom i tankim naramenicama. Predio dekoltea bio je ukrašen svjetlucavim kamenčićima, a Marija je nosila i veo od tila upotpunjen čipkastim aplikacijama.

Uz mladenku su na vjenčanju stajale dvije kume, Kristina Renić i Nina Badrić. Marija Husar Rimac za kume je odabrala svoje dvije vrlo bliske prijateljice, a pažnju je naročito plijenila kuma Nina.

Nina Badrić bila je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac - 3 Marija Husar Rimac imala je dvije kume, Kristinu Renić i Ninu Badrić (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

S obzirom na to da se vjenčanje održalo kraljem proljeća, tik prije početka ljeta, pjevačica se odlučila za stajling u živoj crvenoj boji te je nosila drapiranu haljinu dužine do koljena. Haljina na jedno rame prati liniju tijela, a takav model odličan je za žene koje ni u svečanim prilikama ne žele da ih odjeća sputava.

Severina kao vjenčana kuma u haljini koja je poštovala sva pravila svadbene mode Vjenčanje Hrvoja i Andree Čermak Severina u ulozi vjenčane kume Severina je vjenčana kuma Andrei i Hrvoju Čermaku +2 Severinino kumsko izdanje

Neobična vjenčanica Martine Tomčić: Haljina za žene koje igraju po vlastitim pravilima Ženja Moskaljov i Martina Tomčić oženili su se 2003. godine Martina Tomčić i Ženja Moskaljov vjenčali su se odjeveni u vrlo netipične svadbene komade Martina Tomčić izrekla je sudbonosno da u samoborskoj crkvi sv. Anastazije +1 Ženja Moskaljov i Martina Tomčić vjenčali su se 2003. godine

Stajling za vjenčanje Nina je upotpunila satenskim štiklama tamnije nijanse crvene boje, a crven je bio i cvijet koji je nosila u kosi. Velike viseće naušnice savršeno su upotpunile izdanje vjenčane kume, a pjevačica je nosila i crnu torbicu s ručkom u obliku lanca.

Nina Badrić bila je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac - 2 Kuma Nina Badrić bila je jako zgodna u crvenoj drapiranoj haljini (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju