Pamela Anderson odučila se preseliti u Kanadu sa svojim novim suprugom te je svoju vilu u Malibuu stavila na prodaju. Čitava kuća uređena s obiljem bjeline i drva odiše neodoljivom ljetnom vibrom, a posebno je zanimljiva glavna spavaća soba u kojoj se nalazi i kupaonica.

Kuću u sunčanom Malibuu Pamela Anderson kupila je 2000. godine za 1,8 milijuna dolara, potpuno ju je renovirala i pretvorila u bajnu vilu te je sada prodaje za puno veću svotu, 14,9 milijuna dolara.

Kuća se nalazi na zemljištu veličine 580 četvornih metara s pristupom privatnoj plaži te ima tri spavaće sobe i tri kupaonice. Zanimljivo je da su glavna spavaća soba i kupaonica složene kao dva u jedan prostor te se umivaonik i kada nalaze blizu kreveta. Za dodatnu privatnost pored kreveta postavljena je konstrukcija sa zavjesom koja se može navući i tako odvojiti spavaći dio prostorije od kupaonice.

Kuća koju su Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas kupili u New Yorku - 5 Čak 10 kupaonica: Razgledajte vilu Catherine Zete-Jones i Michaela Douglasa

Vila u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt prodaje se za 56 milijuna dolara - 1 Razgledajte vilu u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt

Pažnju privlači i slika koju je Pamela stavila u spavaću sobu, ona najpoznatije plavuše na svijetu, Marilyn Monroe. Dvorište kuće jednako je impresivno kao i unutrašnjost, uz veliki bazen tu je i betonski jacuzzi, a čitavo imanje okruženo je zelenilom drveća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju