Vila na Beverly Hillsu u kojoj su tijekom svog braka živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt prodaje se za 56 milijuna dolara. Sagrađena 1930-ih godina, kuća ima gotovo 1115 četvornih metara te četiri spavaće sobe, teretanu, bazen, tenisko igralište i osmerokutni toranj.

Galerija Vila u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt prodaje se za 56 milijuna dolara - 1 Vila u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt prodaje se za 56 milijuna dolara - 5 Vila u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt prodaje se za 56 milijuna dolara - 9 +6 Vila u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt ima impresivnih 1115 četvornih metara  

Raskošna vila nalazi se na imanju velikom 4800 četvornih metara, dizajnirao ju je holivudski arhitekt Wallace Neff, a prvotno je izgrađena za glumački bračni par Fredrica Marcha i Florence Eldridge.

Vila na Beverly Hillsu u kojoj su tijekom svog braka živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt prodaje se za 56 milijuna dolara

Par je kuću kasnije prodao bogatoj nasljednici i filantropu Wallis Annenberg koja ju je zatim prodala odvjetniku Kenu Ziffrenu. Nakon toga, 2001. godine Jennifer Aniston i Brad Pitt kupili su kuću od Ziffrena za 13,1 milijun dolara. Slavni glumački par kuću je renovirao te napravio grijani mramorni pod u kuhinji, privatnu sobu za prikazivanje filmova te drvene podove u barskoj sobi uvezene iz 200 godina starog dvorca u Francuskoj.

Sadašnji vlasnik, investitor Jonathan Brooks kupio je kuću 2006. godine, nedugo nakon što su se Jennifer i Brad razišli te napravio vlastite preinake, poput teniskog igrališta s paviljonom i odvojenog kata za goste.

Vila u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt prodaje se za 56 milijuna dolara - 4 Vila u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt ima impresivnih 1115 četvornih metara (Foto: Profimedia)

Unutrašnjost vile uređena je u čistim linijama, s velikim prozorima i tamnim drvenim podovima, u neutralnim tonovima i s kamenim površinama kroz čitavu kuću. U prostranoj glavnoj dnevnoj sobi nalaze se prozori koji sežu od poda do stropa s pogledom na dio dvorišta s bazenom te elegantni kamin od mramora koji prostoru daje toplinu.

Sandra Bullock prodaje svoje dvije kuće na obali - 6 Maštamo o jackpotu: Zavirite u kuću Sandre Bullock s pogledom na pješčanu plažu

Shakira i Pique stavili su svoju luksuznu kuću u Miami Beachu na prodaju - 6 Maštamo i igramo lutriju: Zavirite u luksuznu kuću Shakire i Piquea u Miamu Beachu

Soba za objedovanje dovoljna za 20 ljudi i kuhinja odišu klasičnim dizajnom, s crno-bijelim mramornim pločicama, mramornim policama obloženima čelikom u industrijskom stilu te impresivnim štednjakom. Jedinstveni osmerokutni toranj ima drveni strop, a već spomenuta barska soba impresivan zid ispunjen raznim vrstama vina te šank s četiri visoke stolice.

Prostrana soba za sjedenje uređena u bež i smeđoj boji ima izlaz direktno na bazen gdje se pak nalazi lounge dio idealan za opuštanje i odmor na otvorenom.

Vila u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt prodaje se za 56 milijuna dolara - 8 U kuhinji se nalazi grijani mramorni pod (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju