Talijanska modna kuća Dolce & Gabbana na Milanskom tjednu mode predstavila je svoju novu kolekciju nastalu u suradnji s reality zvijezdom Kim Kardashian. Ideja za kolekciju pod nazivom "Ciao Kim" nastala je sasvim slučajno.

Galerija Senzacionalno izdanje Kim Kardashian Monica Bellucci i Kim Kardashian na zabavi nakon revije Mnogi smatraju kako je ovo jedno od dosad najljepših izdanja Kim Kardashian +0 Monica Bellucci i Kim Kardashian

Dizajnerski dvojac koji je bio zadužen za odijevanje gostiju i mladenaca na ovoljetnom vjenčanju Kourtney Kardashian i Travisa Barkera ostao je iznenađen kada je Kim na svadbu došla sa svojom privatnom kolekcijom vintage D&G komada, među kojima je bilo i onih koje brend uopće nema u vlastitoj arhivi.

Senzacionalno izdanje Kim Kardashian Senzacionalno izdanje Kim Kardashian (Foto: Profimedia)

Nakon toga odlučili su da će Kim biti svojevrsna kuratorica njihove nove kolekcije. Ona je odabrala kreacije iz kolekcija koje su lansirali u periodu između 1987. i 2007. godine, a dizajneri su potom suptilno preradili te komade i osuvremenili ih.

Nakon revije održana je i velika zabava u organizaciji modne kuće, na kojoj je Kim doslovno zablistala u senzacionalnoj haljini s njihovim potpisom.
Dugačka srebrna korzet-haljina u koju je ušiveno tisuće šljokica pristajala joj je kao salivena.

Mnogi smatraju kako je ovo jedno od dosad najljepših izdanja Kim Kardashian Mnogi smatraju kako je ovo jedno od dosad najljepših izdanja Kim Kardashian (Foto: Profimedia)

Kim je haljinu nadopunila jednako spektakularnim nakitom - predimenzioniranom ogrlicom i visećim naušnicama. Zgodan dodatak ovom izdanju bila je i pripadajuća blještava mikro torbica.

Je li ovo dosad najljepše izdanje Kim Kardashian?

glasova:

Komentatori na društvenim mrežama zaključili su kako je ovo jedno od njezinih najboljih modnih izdanja koje smo dosad imali priliku vidjeti na raznim javnim događanjima. Nikad se nije bolje odjenula, fantastična haljina, izgleda bolje od Monice Bellucci, samo su neki od komentara na račun efektnog izdanja slavne trendseterice.

Monica Bellucci i Kim Kardashian na zabavi nakon revije Monica Bellucci i Kim Kardashian na zabavi nakon revije (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju