Kad bi život došao s uputama za korištenje, svima bi nam bilo puno lakše. Upravo se ova misao kroz tri sezone vrtjela po glavi Devi Vishwakumar, sasvim drugačijoj protagonistici iz tinejdžerske drame "Never Have I Ever", ili u prijevodu "Nikad nisam…"

Galerija Never Have I Ever Never Have I Ever Never Have I Ever +5 Jaren Lewison u ulozi Bena

 Netflix nas je oduševio još prošle godine kad je izbacio klasičnu, a istovremeno sasvim drugačiju priču o odrastanju u kompliciranom životnom okruženju.

Maitreyi Ramakrishnan utjelovila je Devi, luckastu i simpatičnu djevojku indijskih korijena koja se suočava s gubitkom oca i klasičnim problemima jedne 15-godišnjakinje.

Kako bi pronašla svoje emocionalno uporište, Devi pokušava otkriti sebe, ali i isprobati zabranjeno voće koje raste svuda oko nje i tako je primamljivo.

Never Have I Ever Scene iz serije "Never Have I Ever" (Foto: Netflix)

Mindy Kaling i Lang Fisher odradili su odličan posao predstavivši nam kroz tri sezone uspone i padove mlade tinejdžerice. Toplina, emocija, ali i surova životna realnost, bez previše uljepšavanja, oduševit će vas u toj mjeri da ćete ovaj naslov predložiti svom tinejdžeru. A onda ćete se uhvatiti kako i vi uživate u jednakoj mjeri.

Prva sezona u fokus je stavila otkrivanje okoline i pronalaženje svoga „ja“, dok su nam druge dvije sezone prikazale višeslojnu tinejdžersku buntovnost.

Never Have I Ever Jaren Lewison u ulozi Bena (Foto: Netflix)

Ako ste gledali seriju, vjerojatno se sjećate nesigurne Devi koja nije primjećivala svoju unutarnju i vanjsku ljepotu, a kasnije je odletjela u visine na krilima svoga samopouzdanja.

Seriju je, između ostaloga, obilježio i simpatično turbulentni odnos s Benom, njezinim vječnim neprijateljem s kojim ratuje otkad su napravili prve korake.

Završnica treće sezone bila je podosta škakljiva. Bena i Devi smo ostavili iza zatvorenih vrata, a sudeći po onoj staroj tko se tuče, taj se voli, u nadolazećoj četvrtoj sezoni nas čeka puno mladenačkih ljubavnih zavrzlama.

Kreatori serije napomenuli su kako je četvrta sezona ujedno i posljednja, a obožavatelje će oduševiti vijest da ona od danas, 8. lipnja,  na Netflixu. 

Never Have I Ever Scene iz serije "Never Have I Ever" (Foto: Netflix)

Jedva čekamo vidjeti burnu romansu i urnebesne avanture koje već duže vrijeme pripremamo za vas. Hvala svima na podršci i možemo vam obećati da vas nećemo razočarati, rekli su kreatori serije još prošle godine kad su najavili četvrtu sezonu.

Scene iz filma Daleko "Daleko" je nova romantična komedija s Goranom Bogdanom koja privlači iz tako puno razloga

Mislim da je način na koji su scenaristi pristupili četvrtoj sezoni bio s takvom pažnjom i s tako upornim i pedantnim planiranjem. Čekaju nas odlične epizode, koje će zapravo biti dovoljno dobra utjeha što je došao kraj našoj avanturi, rekao je Jaren Lewison, koji je u seriji utjelovio Bena.

Apokaliptična serija za popodnevno druženje s klincima? Da, "Sweet Tooth" je upravo to Sweet Tooth Sweet Tooth Sweet Tooth +4 Sweet Tooth

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju