Posebno razvijenoj aplikaciji Plidente za mjerenje osmijeha - Lologramu, trebalo je samo par dana da dosegne svoj maksimum. Kampanja za sreću se nastavlja!

 Sunce, more, nogomet, snimke slatkih mačića ili možda kvalitetna pasta za zube, izmamili su blistav osmijeh na lice mnogobrojnih Hrvata. Prema mjerenjima aplikacije Lologram (www.lologram.hr) koju je razvila Plidenta, Hrvati su uistinu sretna nacija. Lologram je posebno razvijena aplikacija za mjerenje osmijeha na fotografijama na društvenim mrežama, a trebalo joj je samo par dan da dosegne maksimalni indeks sreće.

Fotografije nasmijanih Hrvata, ali i turista koji su posjetili našu zemlju, Lologram, prikuplja na web stranici www.lologram.hr od 23. lipnja i posebno razvijenim algoritmima mjeri indeks sreće. Nije dugo trebalo da cijeli Lologram zablista od osmijeha, a indeks sreće „skoči“ na 100 posto. Bez obzira koji se razlog krije iza nacionalne sreće, Plidenta te poziva da se nastaviš smijati uz novu zubne paste Plidenta Whitedent i pomogneš nam održati nivo sreće na Lologramu.

Uz nove Plidenta Instant White, Plidenta Total White i Plidenta Repair White paste, tvoji će zubi biti blistavi i dati ti razlog više za smijeh. Svoju sreću možeš pridodati nacionalnom indeksu objavom fotografije na kojoj se smiješ uz #pokazimozube.
Zato, odaberi svoju Plidentu, pokaži zube, i dodaj svoj blistavi osmijeh našoj galeriji sreće.

Plidenta Instant White sa specijalnim optičkim vlaknima pomoći će ti povećati bjelinu zubi i neutralizirati žućkaste tonove već nakon prvog pranja. Redovitom uporabom Plidente Total White vrati svojim zubima sjaj i ponovo uživaj u omiljenoj hrani i napicima bez dosadne boli osjetljivih zuba. Plidenta Repair White namijenjena je svima koji žele imati blistav osmijeh, ali istodobno imaju oštećenje zubne cakline koju Plidenta Repair White remineralizira te tako dvostruko pomaže kod ranih znakova karijesa.

Odaberi sreću, odaberi Plidentu i #pokazimozube na Lologramu!

*LOLOGRAM® (od engl skraćenice LOL za laugh out loud; najčešći korišteni znak u digitalnoj komunikacija, iako doslovno znači glasno se nasmijati, označava svaku vrstu zabavnog sadržaja na webu)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju