Američka glumica Jada Pinkett Smith i hrvatska pjevačica Severina su prave modne blizanke sa sličnim ukusom u obući. Prije dvije godine 'zaljubile' su se u isti par vrtoglavih štikli s potpisom Toma Forda, a sada i u čizme talijanskog brenda Emilio Pucci


Severina
je nedavno oduševila Beograđane koncertom u Sava centru. Plijenila je pažnju svojim prepoznatljivim pjevačkim repertoarom, ali i modnim odabirima.

Na Instagramu je objavila vlastitu fotografiju u oskudnom scenskom kostimu s dodatkom čipke, koji sparila s visokim čizmama od velur kože u crnoj boji, s potpisom robnog brenda Emilio Pucci.

 


Iste model ovih čizama u listopadu 2014. 'isfurala' je i Jada Pinkett-Smith, kad je gostovala na radijskoj emisiji SiriusXM-a.

Lijepa američka glumica ove je čizme visokih sara kombinirala s predimenzioniranom vestom-haljinom u boji kave, te tako pokazala da se seksepilni model može nositi i u dnevnim varijantama.

Tko je bolje 'isfurao' čizme s potpisom brenda Emilio Pucci?

glasova:



Vrtoglavo visoke čizme s potpeticom od 12 centimetara prati i pozamašna cijena od oko 25 tisuća kuna, koji se više ne mogu kupiti u trgovinama budući da je model rasprodan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju