Na Badnjak je u centru Zagreba vladala uobičajena gužva.

Galerija Jadranka Sloković Odvjetnica u crvenoj dolčeviti posutoj šljokicama Jadranka Sloković na blagdanskoj špici +6 Jadranka Sloković na predstavljanju nove kolekcije nakita Monument dizajnera Nenada Sovilja

U sklopu posljednjih priprema za Božić mnogi su "potegnuli" do grada kako bi nabavili sve potrebne sitnice, a među građanima koji su prošetali blagdanskom špicom bila je i Jadranka Sloković.

Elegantna odvjetnica u javnosti se najčešće pojavljuje u odjevnim komadima crne, bijele i sive boje pa je mnoge iznenadila odabirom crvene dolčevite posute šljokicama.

Odvjetnica u crvenoj dolčeviti posutoj šljokicama Odvjetnica u crvenoj dolčeviti posutoj šljokicama (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Crvena boja i šljokice pravi su "must have" tijekom blagdanskog razdoblja i mnogi će ovih dana posegnuti za njima pa je tako i odvjetnica svoje blagdansko izdanje odlučila upotpuniti blještavim crvenim komadom. Međutim, u ostatku kombinacije ipak je prevladavala crna boja kojoj je vjerna u svim prigodama.

U galeriji pogledajte još modnih izdanja Jadranke Sloković.

Jadranka Sloković na blagdanskoj špici Jadranka Sloković na blagdanskoj špici (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju