Odvjetnički par Jadranka Sloković i Čedo Prodanović posjetio je Dubrovnik gdje je uživao na koncertu pijaniste Ive Pogorelića u atriju Kneževa dvora održanog u sklopu glazbenog programa 67. Dubrovačkih ljetnih igara. Za tu priliku Jadranka Sloković izabrala je bijelu čipkastu haljinu i srebrne štikle

Odvjetnica Jadranka Sloković za poslovne obveze uvijek bira hlače i odijela, ali i u slobodno vrijeme sklonija je hlačama, ali za svečanu prigodu kao što je koncert jednog od najvećih klasičnih glazbenika današnjice, Ive Pogorelića u atriju Kneževa dvora u Dubrovniku, izabrala je ženstvenu haljinu od bijele čipke duljine do koljena i kratkih lepršavih rukava.

Haljinu je kombinirala uz srebrne štikle, a cijela kombinacija istaknula je fantastičnu figuru uspješne odvjetnice. Staljing za toplu večer na Stradunu upotpunila je torbicom Louis Vuitton u obliku malog kovčega, a ime modela torbice je Petite Malle (mali prtljažnik).

Jadranka Sloković i lani je nazočila koncertu Ive Pogorelića u Kneževu dvoru, a tada je također nosila čipkastu haljinu, samo užeg kroja i tamne boje. Uspješna odvjetnica u Dubrovniku uživa zajedno sa svojim partnerom, odvjetnikom Čedom Prodanovićem.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju