Jadranka Sloković uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima. Tako je bilo i na četvrtoj večeri BIPA Fashion.hr-a na kojoj je svoju novu kolekciju pokazao Robert Sever.

Hrvatska odvjetnica njeguje profinjeni modni stil koji obiluje klasičnim komadima poput poslovnih odijela. Ovu odvjetničku "uniformu“ modna poznavateljica vješto razigrava osebujnim detaljima i dodacima.

Princeza Diana obožavala je svoju Lady Dior torbu Jadranka Sloković: Omiljena torba koju ni princeza Diana nije ispuštala iz ruke

Na BIPA Fashion.hr Jadranka Sloković blistala je u elegantnoj kombinaciji sastavljenoj od crnih hlača na crtu predimenzioniranih nogavica koje je sparila s crnom majicom te kariranim sakoom i crnim cipelama na visoku potpeticu.

Stogost odijela "razbijena“ je choker-ogrlicom s privjeskom, ali i crvenom kožnatom torbicom koja se savršeno uklopila u njezin make-up kojim je dominirao crveni ruž.

Gležnjače modne kuće Louis Vuitton Jadranka Sloković: Obožavane gležnjače koje ostavljaju "zvjezdani trag" na špici

Jadranka Sloković bila je samo jedna od nekolicine poznatih osoba koji su došli podržati novu kolekciju Roberta Severa, a koja je nadahnuta povratkom u prirodu.

U kolekciji se ističu slojeviti modeli s voluminoznim krojevima od čipke, viktorijanski elementi poput visokih ovratnika i drugi romantični prizori.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju