Aleksandra Dojčinović, modna miljenica dama iz hrvatskog javnog života, održala je svoju šestu samostalnu reviju. Među brojnim gošćama bile su i Jadranka Sloković i Branka Krstulović, obje odjevene u hlače i sako, odnosno u kaputić nalik sakou.

Galerija Modna revija dizajnerice Aleksandre Dojčinović - 7 Modna revija dizajnerice Aleksandre Dojčinović - 10 Modna revija dizajnerice Aleksandre Dojčinović - 8 +16 Branka Krstulović u žarkoružičastim štiklama s upečatljivim srebrnim detaljem  

Modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović najpoznatija je po svojim ženstvenim haljinama, ali za dolazak na njezinu reviju održanu u zgradi Ministarstva turizma u Zagrebu, bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović i odvjetnica Jadranka Sloković ipak su izabrale hlače, odnosno odijelo.

Jadranka Sloković i Branka Krstulović izabrale su slične odjevne kombinacije, ali potpuno različite štikleBranka je izgledala vrlo elegantno u svjetlosivom odijelu s ružičastim okomitim i vodoravnim crtama ispod kojeg je nosila bijelu košulju i crnu maramu. Pažnju su privukle i njezine jarkoružičaste štikle ukrašene upečatljivim srebrnim detaljem. Branka je kombinaciju upotpunila s crnom torbicom i decentnim make-upom.

Ankete

(7356) U ormaru bih radije imala kombinaciju:

rezultati povratak glasova1302
rezultati

Modna revija dizajnerice Aleksandre Dojčinović - 12 Jadranka Sloković na reviji Aleksandre Dojčinović (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Jadranka Sloković odlučila se pak za klasične crne hlače uz koje je odjenula crni kaputić nalik sakou. Profinjeno izdanje odvjetnica je upotpunila s crnim štiklama i crnom torbicom. Crnu kombinaciju "razbila" je s velikim zlatnim naušnicama, crvenim ružem i lakom za nokte boje vina.

Modna revija dizajnerice Aleksandre Dojčinović - 10 Branka Krstulović na reviji Aleksandre Dojčinović (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju