Odvjetnica Jadranka Sloković godinama suvereno vlada listama najbolje odjevenih Hrvatica, a njezin elegantan stil odijevanja ima mnogo poklonica.

Galerija Jadranka Sloković na premijeri predstave Zagrepčanka Branislav Glumac sa sinom Filipom Jadranka Sloković +0 Jadranka Sloković

Kako je sama istaknula u jednom razgovoru za IN Magazin Nove TV, zbog svojeg posla prije svega se odijeva na pristojan način. Njezine poslovne kombinacije najčešće se baziraju na crnim hlačama i bijelim košuljama koje potom nadograđuje sakoima i primjerenim cipelama s visokom potpeticom.

Naravno, ni kombinacije koje nosi u privatno vrijeme nisu ništa manje elegantne i kad god se pojavi na nekom javnom događanju, plijeni pozornost svojim sofisticiranim modnim odabirom.

Jadranka Sloković na premijeri predstave Zagrepčanka Jadranka Sloković na premijeri predstave Zagrepčanka (Foto: Željko Hladika/Pixsell)

Iznimka nije bila ni premijera predstave "Zagrepčanka" redatelja Dražena Krešića koja se održala u Maloj dvorani Lisinski.

U pitanju je adaptacija kultnog romana Branislava Glumca, njezina bivšeg supruga, s kojim je ostala u prijateljskim odnosima i koji je također prisustvovao ovom događanju.

Branislav Glumac sa sinom Filipom Branislav Glumac sa sinom Filipom (Foto: PR/Jovica Drobnjak)

U najnovijem modnom izdanju poznate odvjetnice opet je dominirala crna boja. Uz klasične crne hlače odjenula je crnu bluzu s romantičnim ružičastim cvjetnim uzorkom, a umjesto sakoa ili blejzera odabrala je – pelerinu.

Po definiciji, pelerina je zapravo ogrtač bez rukava s prorezom za ruke, a vizualno djeluje pomalo kraljevski, poput plašta. Upravo zato izgleda puno elegantnije u usporedbi s klasičnim sakoom i blejzerom te je prava šteta što je ovaj odjevni komad poprilično zapostavljen.

Jadranka Sloković Jadranka Sloković (Foto: PR/Jovica Drobnjak)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju