Popularna američka country pjevačica Jana Kramer našla se u središtu kontroverze zbog fotografije dječje hrane koju je objavila na svom Instagram profilu

Pjevačica Jana Kramer u siječnju ove godine pri put je postala majka. Rodila je kćerkicu Jolie čije fotografije često dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama.

Tako je prije tjedan dana objavila fotografiju dječje hrane koju je kupila u trgovini. Hrana za djecu. Počinjemo, napisala je uz fotografiju koja je naišla na kritike.

Iako se prema preporukama pedijatara u 6. mjesecu djetetova živote može početi s uvođenjem druge hrane, druge mame na društvenim mrežama zamjerile su Jane nekoliko stvari.

 

A photo posted by Jana Kramer (@kramergirl) on

Jedne su iskritizirale njezinu odluku da djetetu daje gotovu procesuiranu hranu umjesto svježe pripremljene, dok su druge pomislile kako je fotografija dokaz da će Jana prestati dojiti kći iako to ona nigdje nije rekla.

'Možeš napraviti pire od bilo kojeg voća i povrća, to je puno zdravije za tvoje dijete', 'zašto jednostavno ne hraniš kći sa svježom domaćom hranom, tako ćeš izbjeći aditive' samo su neki od komentara, ali bilo je onih mama koje su stale u njezinu obranu.

 

A photo posted by Jana Kramer (@kramergirl) on

'Imam četvero odrasle djece. Sve sam ih hranila s gotovim kašicama i svi su zdravi i jaki. Ne opterećuj se mišljenjima drugih ljudi, napisala je jedna od njih.

Upravo je to napravila Jana koja je kritičarima poslala kratku i jasnu poruku: 'Dragi svi koji posramljujete mame. Ako niste doktor moje Jolie, njezin otac ili majka, ne govorite mi kako da odgajam svoje dijete ili kako da ga hranim.'
 

Jesu li kritike na račun dječje hrane opravdane?

glasova:

 

A photo posted by Jana Kramer (@kramergirl) on

 

 

A photo posted by Jana Kramer (@kramergirl) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju