Jučer je bio najvažniji modni ponedjeljak u godini. Brojne zvijezde prošetale su crvenim tepihom Muzeja umjetnosti Metropolitan u New Yorku i upriličile još jednu Met Galu.

Galerija Jared Leto na Met Gali u kostimu mačke Choupette Jared Leto na Met Gali u kostimu mačke Choupette Jared Leto na Met Gali u kostimu mačke Choupette +1 Jared Leto na Met Gali u kostimu mačke Choupette

Od klasične elegancije pa sve do upečatljive ekstravagancije, i ove smo godine imali priliku vidjeti zanimljive modne kreacije.

Ovogodišnja Met Gala posvećena je legendarnom njemačkom dizajneru Karlu Lagerfeldu.

Slavni dizajner napustio nas je prije četiri godine, a ovo je bila savršena prilika za odati počast svemu što je učinio za modnu industriju.

Jared Leto na Met Gali u kostimu mačke Choupette Jared Leto na Met Gali u kostimu mačke Choupette (Foto: Profimedia)

Na spomen velikog dizajnera, malo tko se neće sjetiti Choupette, mačke Karla Lagerfelda koja je tijekom njegova života doživjela jednaku slavu kao i on sam. Oporučno je dobila vrtoglavu svotu novca – dovoljnu da u luksuzu uživa tijekom svih devet života.

Američki glumac i glazbenik Jared Leto, ovogodišnju temu Met Gale shvatio je i više nego ozbiljno. Sve su uči bile uprte u Jereda kad se na crvenom tepihu pojavio u voluminoznom kostimu najpoznatije mačke na svijetu.

Jared Leto na Met Gali u kostimu mačke Choupette Jared Leto na Met Gali u kostimu mačke Choupette (Foto: Profimedia)

Leto je bio blizak s velikim dizajnerom tijekom njegovog života, a trebao bi ga i glumiti u nadolazećem biografskom filmu kojega ujedno i producira.

Nicole Kidman oduševila na Met Gali u 19 godina staroj haljini iz kultne reklame Nicole Kidman u 19 godina staroj haljini iz kultne reklame Keith Urban i Nicole Kidman na Met Gali Nicole Kidman na Met Gali posvećenoj Karlu Lagerfeldu +3 Nicole Kidman i Keith Urban na Met Gali

Znao sam Karla. Uvijek je bio tako dobar čovjek prema meni. Mogu ga zamisliti kako gleda dolje s velikim osmijehom na licu, videći Choupettea u punom sjaju. Zadovoljstvo je biti ovdje i podržati ovaj događaj, rekao je Leto za Entertainment Tonight.

Jared Leto na Met Gali u kostimu mačke Choupette Jared Leto na Met Gali u kostimu mačke Choupette (Foto: Profimedia)

15 slavnih dama koje su se na Met Gali pojavile u vjenčanici Mnoge dame nosile su vjenčanice na svečanom tepihu Met Gale Olivia Wilde u Chloe haljini na Met Gali 2023. Nicola Peltz u Valentinu na Met Gali 2023. +12 Miranda Kerr u Dioru na Met Gali

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju