Pobjedom tima kojega je predvodio Marin Čilić, u Zadru je u ponedjeljak završeno treće izdanje humanitarno-sportskog spektakla Gem Set Hrvatska koje organizira Zaklada Marin Čilić.

Galerija Jasmina Plecić u Zadru Jasmina Plecić u Zadru Vanja i Jasmina na utakmici u Kataru +3 Elisabetta Franchi mini shoulder bag

Uz Čilića pobjedničku ekipu tvorili su kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić te osvajači olimpijskih odličja Tin Srbić, Matea Jelić i Andrija Stipanović.

Luku Modrića je s tribina bodrila i sestra Jasmina koja živi u Zadru. Na humanitarno-sportski spektakl stigla je u svjetloružičastoj kombinaciji koju je upotpunila torbicom brenda Elisabetta Franchi.

Jasmina Plecić u Zadru Jasmina Plecić u Zadru (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Torbica s dugim zlatnim lancem, smeđe boje, prekrivena je logom brenda. Dolazi u nekoliko različitih boja koje možete pogledati u našij galeriji, a cijena ovog modela je 332 dolara (295,85 eura).

Na stranici brenda navodi se kako se radi o torbi kojoj je suđena da postane ikona koju morate imati, a iako se Jasmina ne pojavljuje često u javnosti čini se da ova torbica ima mjesto među njezinm omiljenim modelima jer ju je imala uz sebe i na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru.

Vanja i Jasmina na utakmici u Kataru Vanja i Jasmina na utakmici u Kataru (Foto: igor kralj/Pixsell)

Elisabetta Franchi mini shoulder bag Elisabetta Franchi mini shoulder bag (Foto: Elisabetta Franchi)

Najljepše torbe Vanje Modrić: 10 modela o kojima sanjaju žene diljem svijeta Vanja Modrić nosi torbu modne kuće Chanel, kultni model 11.12 Model 11.12 modne kuće Chanel Vanja Modrić s torbom Lady Dior +15 Vanja Modrić i Luka Modrić

15 fotografija koje dokazuju da se na hrvatskim ulicama mogu vidjeti baš dobre torbe Torbica modne kuće Dior sjajno se uklopila u Zagrebačko street style izdanje Jacquemus torbice su jako čest prizor na zagrebačkim ulicama Louis Vuitton torba u zadarskom street style izdanju +11 Marc Jacobs torbica kao dio splitskog street style izdanja

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju