Jedna od stvari po kojoj je glumac Jason Momoa prepoznatljiv je njegova duga kosa. Točnije, po njoj je bio prepoznatljiv, a sada su njegovi uvojci nestali.

Glumac poznat između ostalog po ulogama u filmu "Aquaman" i seriji "Igra prijestolja" objavio je nedavno video na Instagramu na kojem šiša svoje prepoznatljive uvojke. Razlog je podizanje svijeti o opasnostima plastike za jednokratnu upotrebu.

Ovo je za nove početke. Budite bolji u zaštiti naše zemlje i oceana. Moramo izbaciti plastiku za jednokratnu upotrebu iz naših života i našim mora. Plastične boce, vrećice, ambalažu, posuđe, sve to, napisao je glumac ispod videa u kojem drži pramenove odrezane kose u ruci.

Za svoj potez glumac je, naravno, dobio brojne pohvale.

Jason Momoa ošišao je svoju prepoznatljivu dugu kosu Jason Momoa ošišao je svoju prepoznatljivu dugu kosu (Foto: Profimedia)

Međutim, njegove obožavateljice ipak se nisu mogle oduprijeti osjećaju tuge jer je upravo njegova kosa bila jedan od razloga obožavanja.

Što mislite o potezu Jasona Momoe?

glasova:

Mnogima se nije baš svidjela činjenica da Khal Drogo sada ima kratku kosu. I dok je on u videu veselo konstatirao kako nikad nije osjetio vjetar na tjemenu, mnoge dame taj komentar nije zabavio nego su u šoku promatrale što se događa.

David i Victoria Beckham 10 fotografija slavnih muškaraca koje dokazuju da džentlmeni još postoje

No, srećom, kosa raste, a glumčev cilj puno je važniji od nekoliko ošišanih pramenova. Možda više nema dugu kosu, ali Jason Momoa i dalje je glumac kojeg dame vole jer je drag, zabavan, dobar i pravi džentlmen što redovito dokazuje i svojim gestama u javnosti,

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju