Kada su u pitanju torbe, u 2020. godini popularni će biti modeli koji podsjećaju na - jastuke.

Svoju "jastuk-torbu" u listopadu 2019. predstavio je dizajner Marc Jacobs, a da svoj modni dodatak stvarno vidi kao povremeni oslonac za glavu, pokazao je modnim editorijalom u sklopu kojeg su prikazani modeli s glavama naslonjenima na torbe i rukama ispruženima na stolu.

Nije dugo trebalo da torba postane omiljeni komad brojnih influencerica i modnih urednika i urednica. Društvene mreže preplavile su fotografije žena koje "drijemaju" na "kožnatom oblaku" koji potpisuje slavni dizajner.

Očekivano, Marc Jacobs nije jedini koji je stvorio mekanu torbu, savršenu da se na nju nasloni glava. Svoju verziju, između ostalih, imaju i modne kuće Bottega Veneta i Maison Margiela.

Iako se ti modeli torbica možda razlikuju izgledom, svaki od njih može poslužiti kao jastuk u slučaju da vam se prispava na neočekivanoj lokaciji. Osim što sjajno izgledaju ispod glave, te torbe jednako dobro izgledaju i na ramenu.

U svakom slučaju, kraj 2019. sugerirao je da će torbe koje podsjećaju na jastuke biti veliki hit u godini pred nama, a ako u planu imate kupnju modela s kojim ćete biti u trendu, ovo je sigurno jedna opcija.

Ako ste među onima koji su za torbu spremni izdvojiti pozamašnu svotu, "jastuk-torba" Marca Jacobsa, ovisno o modelu, stoji od 450 do 525 dolara (od 3019,99 do 3523,33 kn).

Naravno tu su i povoljnije opcije u trgovinama ulične mode koje su nalik dizajnerskima. Dio ponude, i dizajnerske i one povoljnije, pogledajte u našoj galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju