Jay Breen i jedna misteriozna brineta glavni su akteri moderne bajke koja se odigrala u Londonu. Djevojka je u taksiju ostavila svoju tenisicu, a Jay se ponio kao princ iz bajke i odlučio potražiti djevojku koja ga je očarala

Jay Breen ušao je u taksi na londonskom aerodromu Heathrow i primijetio djevojku koja je također čekala prijevoz pa joj je uskočio u pomoć i ponudio da podijele taksi.

Dvoje stranaca tada je započelo ugodan razgovor, a kada je djevojka izašla iz taksija ispred autobusnog kolodvora Victoria, Jay je primijetio da je u njemu ostala njezina tenisica koja joj je ispala iz ruksaka.

Misteriozna brineta svidjela mu se do te mjere da ju je odlučio potražiti uz pomoć društvenih mreža.

Misteriozna brineta svidjela mu se do te mjere da ju je odlučio potražiti uz pomoć društvenih mreža. Fotografiju Nike tenisice veličine 38 objavio je na Twitteru i tako pokrenuo romantičnu potragu po uzoru na bajku 'Pepeljuga' o kojoj su se raspisali razni svjetski mediji.

Prelijepa je i ispunila je taksi energijom kakvu već dugo nisam osjetio. Pričali smo o mjestima na koja smo oboje putovali. O Tajlandu i Australiji. Rekla je da ima sestru i voli London. Želio bih je pronaći, ispričao je Jay, ali još uvijek nije uspio saznati identitet djevojke koja ga je potpuno očarala.

Korisnici društvenih mreža uključili su se u potragu i nadaju se da će ova moderna bajka imati sretan završetak.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju