Obožavamo ljeto, plažu i more, ali godišnji odmor sa sobom nosi određene slatke probleme.

Galerija Kiniki kupaći kostimi Tan Trough bikini Tan Trough bikini +2 Tan Trough kupaći kostimi dizajnirani su da eliminiraju razlike u tenu

Bol u nogama dok hodamo po vrelom kamenju na plaži, nervoza kad je plaža prepuna i nemamo gdje staviti ručnik, detaljna organizacija obroka i ostale opreme za plažu i konačno – razlike u puti koje dobijemo od kupaćeg kostima, samo su neki od primjera kad nam more, sunce i plaža na trenutak prisjednu.

Na neke stvari ne možemo utjecati, ali na neke ipak možemo. Svima nam je važno da se s ljetovanja vratimo preplanuli. Tako se osjećamo ljepše, odjeća nam bolje stoji, a celulit se manje vidi.

Kako bi stali na kraj ovom ljetnom„problemu“, britanski brend Kiniki je lansirao liniju Tan Trough kupaćih kostima koji propuštaju 80 posto sunčevih zraka. To znači da ćemo tamniti kroz kupaći kostim i tako izbjeći neugodne razlike koje inače pokušavamo sakriti.

Tan Trough bikini Tan Trough kupaći kostimi dizajnirani su da zavaraju oko (Foto: Amazon)

Kiniki je ove revolucionarne kupaće kostime dizajnirao od transola, posebnog prozirnog materijala koji se pojavio 80-tih godina prošlog stoljeća i omogućio da UV zrake prolaze kroz tkaninu. Ovaj model sadrži milijune sićušnih rupica u obliku kvadrata i dijamanata zbog kojih cijelo tijelo dobije preplanulu, brončanu put.

Je li ovo najbolji kupaći kostim do sada? 

Na internetskim stranicama možete pronaći ženske i muške, jednodjelne i dvodjelne komade, profinjene ili casual, a svi su dizajnirani na poseban način kako se na tijelu ne bi primijetila prozirnost tkanine. Šarene note i zakrivljene linije tvore optičku modnu varku u kojoj će svaka figura odlično izgledati.

Iz Kinikija napominju da su njihovi kupaći kostimi posebni po tome što se suše tri puta brže od običnih, ekstremno su lagani i koža u njima diše jer, osim sunca, propuštaju i zrak.

Tan Trough bikini Šareni print omogućuje da se ne vidi prozirnost tkanine (Foto: Amazon)

Stručnjaci napominju da budemo oprezni i ispod kupaćeg kostima nanesemo kremu sa zaštitnim faktorom, kako nas sunce ne bi prevarilo.

Na Kinikijevoj internetskoj stranici, ali i na Amazonu, možete pronaći veliki izbor ovih kupaćih kostima.

Tan Trough bikini Tan Trough kupaći kostimi lagani su i prozračni (Foto: Amazon)

Dvodjelni kupaći kostim možete kupiti za 150 kuna po komadu, a za jednodjelni će trebati izdvojiti oko 300 kuna. Iako dolaze u raznim bojama i oblicima, Tan Trough ima svoj karakteristični, šareni print po kojemu ćete ga uvijek prepoznati.

Shvatio sam da bi korištenje tkanine s rupama bilo sjajno za tamnjenje. Tada sam došao na ideju da napravim printeve koji će zbuniti oko i zadnjih nekoliko godina intenzivno radim na dizajnu. Na svakom odjevnom predmetu postoji jedan šav kroz koji sunce ne može proći pa redovito savjetujem kupcima da ga pomiču jer sunce ne može proći kroz njega, rekao je John Walker, idejni začetnik ovih kostima.

Tan Trough bikini Prepoznatljivi dizajn čini ih posebnim (Foto: Amazon)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju