Izazovna haljina dio je nove kolekcije odjeće visoke mode francuskog dizajnera Alexandrea Vauthiera koji je nadahnuće tražio u razuzdanom glamuru Studia 54


Na nedavno održanom pariškom Tjednu visoke mode najviše pažnje plijenila je ženstvena srebrna haljina francuskog dizajnera Alexandrea Vauthiera.

Riječ je o smjelom modelu s dubokim izrezom na predjelu grudi i nogu, koji je nosila manekenka Bella Hadid.

Zbog izazovnog kroja lijepa je Amerikanka morala neprestano pridržavati krajeve haljine, kako očima znatiželjnika ne bi otkrila previše kože.

S ovom teškoćom susrela se i Cara Delevingne, koja je isti model odabrala za premijeru svojeg novog filma "Valerian and the City of a Thousand Planets" u francuskom Gradu Svjetla.

Razuzdan glamur Studia 54

Dubok izrez na predjelu nogu stvarao je problem pri kretanju britanskoj ljepotici, no to ju nije spriječilo da pozira na crvenom tepihu.

Izazovna haljina dio je nove kolekcije odjeće visoke mode francuskog dizajnera koji je nadahnuće tražio u razuzdanom glamuru Studia 54.

Visoka moda može biti ozbiljna, ali to ne znači da se ne možemo zabavljati. Sve je svar stava, rekao je Alexander Vauthier nakon nesvakidašnje revije u Parizu čiju su pistu ukrašavale retro diskokugle i neonska svjetla.

Bella Hadid i Alexander Vauthier već su surađivali u nekoliko navrata, a najpamtljivija je svakako crvena haljina od svile koju je ljepotica nosila na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu prošle godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju