S dolaskom toplijeg vremena žene diljem svijeta biraju lepršave haljine u kojima se osjećaju i izgledaju sjajno. I Sofija Vergara je jedna od njih.

Galerija

Kolumbijska ljepotica svoje modne kombinacije – iza i ispred kamere – rado stavlja na Instagram profil. Nedavno je podijelila i jedno upečatljivo izdanje sa snimanja u Los Angelesu.

Sofia Vergara spremno je pozirala u neonskoj haljini brenda Self Portrait koja je predstavljala sjajan kontrast njezinoj puti. Točnije nosila je midi model bez rukava u boji limete koji je napravljen od čipke te razotkriva tijelo.

Self Potrait čipkasta haljina, 2552 kn - 3
Self Potrait čipkasta haljina, 2552 kn - 3 (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Iako haljina A kroja dolazi s ugrađenom podstavom, riječ je o minijaturnom komadu tkanine u boji kože koja dodatno podcrtava nagost modela te malo toga prepušta mašti. Baš zato podijelila je žene na društvenim mrežama.

I dok neke dame obožavaju ovaj model, te i same ga imaju u svojem ormaru, druge su zaključile da otkriva previše nage kože i da više podsjeća na spavaćicu nego na haljinu koja bi se mogle nositi u javnosti za obavljanje svakodnevnih sitnica.

Sofija Vergara sparila je haljinu s ružičastim natikačama na visoku potpeticu Giuseppea Zanottija, a izdanje zaokružila sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira američkog brenda Foster Grant.

Ankete

(8652) Biste li nosili čipkastu haljinu Sofije Vergare?

rezultati povratak glasova3168
rezultati