Vodite računa o svojem zdravlju, koži i općenito dobrom osjećaju. Uvijek se trudite napraviti sve što je u vašoj moći kako biste se osjećali najbolje moguće. Je li vam njega kože tijela prioritet?

Vašoj je koži tijela potrebna hidratacija, a Garnier Body Superfood linija je napravljena od četiri jedinstvene formule, namijenjenih različitim tipovima i potrebama kože, u kojoj možete pronaći idealnu za sebe. Inovativne formule predstavljaju moćni spoj superhrane i suplemenata za kožu, pružaju hidrataciju do 48 sati*, do 10 slojeva kože**. Ono što je bitno naglasiti jest i da su sve četiri formule brzoupijajuće, tako da čim ih nanesete, koža ih upija i možete bez brige nastaviti sa svim aktivnostima. Također, zajedničko je cijeloj liniji da su sve formule veganske***, s do 97 % sastojaka prirodnog porijekla****. A sada, upoznajte zvijezde nove linije za njegu tijela!
OBNAVLJAJUĆI MASLAC [MASLAC OD KAKAA + CERAMIDI]
Za vrlo suhu kožu

PR PR Foto: PR

Obogaćen maslacem od kakaa, s visokom koncentracijom nutrijenata koji intenzivno njeguju kožu, kao i ceramidima, suplementima za kožu poznatim po svojim obnavljajućim svojstvima. Tekstura je najgušća od svih iz linije, ali bez obzira na to, vrlo brzo upija i obnavlja vašu kožu. Miris je baš onakav kakav zamislite kada pomislite na kakao.
NJEGUJUĆA BOGATA KREMA [ULJE AVOKADA + OMEGA 6]
Za suhu do vrlo suhu kožu

PR PR Foto: PR

Obogaćena uljem avokada, s visokom koncentracijom nutrijenata koji njeguju kožu i omega 6 masnim kiselinama, poznatim po svojstvima koja pomažu jačanju lipidne barijere kože. Tekstura je bogata krema, najgušća poslije maslaca od kakaa, ali također brzoupijajuća. Odlična je za suhu do vrlo suhu kožu. Miris je svjež i ugodan.
UMIRUJUĆA LAGANA KREMA [EKSTRAKT ALOE + MAGNEZIJ-PCA]
Za normalnu kožu

PR PR Foto: PR

Obogaćena ekstraktom aloe, s visokom koncentracijom nutrijenata koji umiruju kožu i mineralom prirodnog porijekla, magnezijem-PCA, ova krema hidrira i umiruje kožu. Tekstura je lagana i nježna prema koži. Idealna za normalnu do suhu kožu, kao i za ljetni period ako volite laganiju teksturu. Također je brzoupijajuća te čini kožu hidriranom i mekom na dodir! Miris je osvježavajuć i lagan.
HIDRIRAJUĆA GEL-KREMA [EKSTRAKT LUBENICE + HIJALURONSKA KISELINA]
Za dehidriranu kožu

PR PR Foto: PR

Obogaćena ekstraktom lubenice, s visokom koncentracijom nutrijenata koji hidriraju kožu. Kao i hijaluronskom kiselinom, poznatoj po svojoj sposobnosti zadržavanja i do tisuću puta više vode od vlastite mase. Tekstura je specifična, gel-krema koja je vrlo lagana na koži. Idealna je za dehidriranu kožu kojoj je zaista potrebna hidracija. Miris lubenice sladak je i osvježavajuć, pravi ljetni!
Pronađite svojeg idealnog suputnika ovog ljeta koji će vas pratiti u stopu i pobrinuti se da vaša koža bude hidrirana i njegovana.

* Instrumentalni test, 24 osobe
** Gornji slojevi epidermisa
*** Bez sastojaka i nusproizvoda životinjskog porijekla.
**** Preostali je postotak potreban kako bi se osigurao ugodan osjećaj i dobro očuvanje formule. Čak 96 – 97 % ovisi o proizvodu.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju