Na 80. dodjeli filmske nagrade Zlatni globus nagledali smo se svakakvih kombinacija. Bilo je tu modnih pogodaka i ponešto promašaja, raznih haljina od nezaobilaznih golih modela do blještavih šljokičastih kreacija. Nije nedostajalo ni provokativnih modela, visokih proreza i dubokih dekoltea kakve smo također navikli gledati u ovakvim prigodama.

Galerija Jean Smart u smoking-haljini brenda Tadashi Shoji Sigourney Weaver u haljini modne kuće Saint Laurent Jamie Lee Curtis u kombinezonu modne kuće Valentino +1 Jamie Lee Curtis u kombinezonu modne kuće Valentino

Naravno, bilo je tu i decentnijih izdanja, a za njih se pobrinula stara škola elegancije. Glumice Jean Smart, Sigourney Weaver i Jamie Lee Curtis došle su na Zlatne globuse u crnim odjevnim kombinacijama i izazvale more komplimenata na svoj račun.

Crnu boju najviše povezujemo s pojmom svevremenske elegancije i ona je uvijek dobar odabir za svečane prigode u kojima želite izgledati lijepo, ali istovremeno biti nenametljivi.

Jean Smart u smoking-haljini brenda Tadashi Shoji Jean Smart u smoking-haljini brenda Tadashi Shoji (Foto: Afp)

Dugačka smoking-haljina brend Tadashi Shoji bila je odabir 71-godišnje Jean. Američka glumica izgledala je fantastično u kreaciji koja u sebi spaja najbolje od smokinga i klasične haljine.

Sigourney Weaver u haljini modne kuće Saint Laurent Sigourney Weaver u haljini modne kuće Saint Laurent (Foto: Afp)

Sigourney je povjerenje poklonila francuskoj modnoj kući Saint Laurent. Haljina s efektnom cvjetnom aplikacijom izgledala je i udobno i elegantno, a legendarna 73-godišnjakinja u njoj nije skidala osmijeh s lica.

Jamie Lee Curtis u kombinezonu modne kuće Valentino Jamie Lee Curtis u kombinezonu modne kuće Valentino (Foto: Afp)

Kombinezon je bio odabir 64-godišnje Jamie. Njezinu kreaciju potpisuje modna kuća Valentino, koja je vrlo jednostavni kombinezon razigrala dugačkim čipkastim plaštem. Za malo blještavila pobrinule su se narukvice dizajnerice Cathy Waterman.

Jamie Lee Curtis u kombinezonu modne kuće Valentino Jamie Lee Curtis u kombinezonu modne kuće Valentino (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju