Julia Roberts i Javier Bardem, zvijezde filma 'Jedi moli voli' tijekom snimanja su postali dobri prijatelji. Ipak Javierovom šarmu nije uspjela odoljeti ni žena s najljepšim holivudskim osmijehom pa je tijekom premijera uživala u svakom trenutku provedenom u društvu španjolskog glumca

'Volim i cijenim Javiera', rekla je Julia na filmskom festivalu u San Sebastianu u Španjolskoj gdje joj je baš on predao nagradu za životno djelo nakon čega mu je zahvalila poljupcem. Javier je bio iznenađen, no odlično raspoložena Julia svima je dala do znanja kako je to samo poljubac među kolegama!

>> VIDEO: Što o svojim ulogama kažu Javier Bardem i Julia Roberts!

>> Darujemo vam majice iz filma!

Iako u filmu Julia na kraju filma shavaća kako je baš on muškarac kojeg je čekala čitav život, a sjaj u njihovim očima tijekom zajedničkog pojavljivanja na premijerama je teško ne primjetiti, iskra koja se događa među glumcima na snimanjiu ovaj put nije planula.

Šarmatni Javier Bardem slomio je srca ženskoj publici kada je početkom godine na tajnoj ceremoniji na Bahamima oženio prekrasnu sunarodnjakinju Penelope Cruz, a par je nedavno potvrdio kako čeka svoje prvo dijete.

Julia Roberts je također sretno udana za Daniela Modera kojeg je upoznala tijekom snimanja Filma 'The Mexican'. U braku su od 2002. i imaju troje djece, blizance Hazel Patriciju  i Phinnaeus Waltera te Henryja Daniela.

'Najljepše stvar u braku je to što svako jutro možeš pogledati u oči osobe koja te stvarno voli', pohvalial se Julia koja je pun ariječi hvale za svog supruga.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju