Julia Roberts je kroz ulogu Liz Gilbert u filmu 'Jedi moli voli' uspjela doprijeti do žena diljem svijeta, ali i upoznati samu sebe. kako bi otkrili sve njezine tajne vodimo vas u kino!

Ponekad je potrebno reći 'dosta' i okrenuti potpuno novu stranicu u životu. U filmu 'Jedi moli voli' Julia Roberts je učinila baš to i pronašla sebe, onakvu kakvu uopće nije poznavala.

Kroz čudesna i egzotična putovanja Julia koja u filmu tumači lik Liz Gilbert otkriva razne stvari. U Italiji jednostavnost uživanja u hrani, u Indiji snagu molitve, a na Baliju unutarnji mir i ravnotežu ljubavi. Nastao prema inspirativnoj istinitoj priči, film 'Jedi moli voli' dokazuje kako doista postoje mnogi načini da se opustite i vidite svijet.

>> Prepustite se stranicama bestselera 'Jedi moli voli'

Vodimo vas u kino!

Pošaljite svoje podatke na zadovoljna@novatv.hr, pogledajte film i otkrijte čudesnu snagu žene koja se odvažila i krenula na put na kojem je pronašla sebe!

5x2 ulaznice za film 'Jedi moli voli' u Moviplexu dobile su Kristina Bosno, Nataša Mlinarić, Zrinka Stančić, Nikolina Prahir i Žana Dobrić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju