Prvi i najvažniji korak svake beauty rutine i borbe protiv mrlja je čisto i njegovano lice.

 Osim što otklanja znakove umora, našoj koži daje svježinu i hidrataciju. Zato je za lijep i uravnotežen ten vrlo važno svakodnevno njegovati lice blagim proizvodima prirodne formule koji će očistiti naše pore bez isušivanja i pritom ostaviti kožu blistavom i čistom.

PR PR

Vinopure - linija koja brine o vašoj koži

Caudalie blagi gel za čišćenje lica novi je član Vinopure linije za zdravu i hidratiziranu kožu bez mrlja. Obogaćen prirodnom salicilnom kiselinom, polifenolima grožđa i organskim esencijalnim uljima, čisti i njeguje kožu, a pritom ju ne ostavlja suhom. Nježna i učinkovita formula ovog gela djeluje na stezanje pora, smanjenje suvišnog sebuma i vidljivo smanjuje mrlje na licu. Lagan i iznenađujući, 100% prirodni miris Vinopure gela dobiven je jedinstvenim kompleksom esencijalnih ulja koja svakom licu daju svježinu, a pogodan je i za osjetljivu kožu.

Za potpuno čistu i hidratiziranu kožu, ujutro i navečer, malu količinu gela vršcima prstiju umasirajte na vlažnu kožu dok ne stvorite finu pjenu. Isperite izbjegavajući konturu očiju.

PR PR

Učinkovita Vinopure beauty rutina sada je moguća u samo četiri koraka; počevši od gela za čišćenje lica, zatim losiona koji smiruje kožu i odlično ju priprema za daljnju njegu, seruma za ublažavanje crvenila te završnog nanošenja fluida za ujednačen ten s matirajućim efektom. Sve što je potrebno za potpuno njegovanu, blistavu i hidratiziranu kožu.

Caudalie Vinopure gel potražite u Müller trgovinama i ljekarnama po preporučenoj cijeni od 149 kn.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju