Otkrijte tajnu zdravog i udobnog pogleda uz samo jedne Transitions naočale

 

 Kao što se mi prilagođavamo različitom dobu dana i različitim temperaturama, tako se naše oči prilagođavaju različitim svjetlosnim uvjetima, iako mi niti ne primjećujemo koliki je to za njih naporan zadatak. Kako bi im olakšali, probajte Transitions inteligente naočalne leće koje rade umjesto vas. Pružaju udoban pogled uz potpunu prilagodbu iz svjetlijih u tamnije prostore.

Tajna zdravog i udobnog pogleda leži u brizi za vid

Svjetlo je izvor života i različitih užitaka, ali može biti i invazivno za naše oči, osobito danas jer živimo ubrzano, u konstantnom smo pokretu: vožnja u autu, posao, sportske aktivnosti, obiteljska druženja, pregršt promjena u satu i danu. Upravo takav životni stil još je naporniji za naše oči, a kako se na kraju dana ne bi osjećali umornije nego što jeste, probajte fotoosjetljive naočalejedne za sve.

Uz samo jedne fotoosjetljive naočale osjetit ćete razliku!

Transitions inteligentne naočale iz Essilora osmišljene su za današnje suvremeno okruženje, bržu prilagodbu u različitim svjetlosnim uvjetima. Automatski se prilagođavaju svjetlosnim uvjetima kroz brži prijelaz iz tamnog na svjetlo, za bržu prilagodbu oka, za brzi život, za noć i dan, za unutarnje i vanjsko okruženje.
Transitions fotoosjetljive naočalne leće mogu biti s dioptrijom i bez, pa ih možete koristiti za korekciju vida, ali i za prevenciju i zaštitu od UV zraka i štetnog plavog svjetla digitalnih uređaja, koje sa sobom (do)nosi suvremeno okruženje. S pravom se može istaknuti da su osmišljene „kako bi potpuno kontrolirali svjetlo“.

25 godina istraživanja. Vrhunska tehnologija. Sloboda u pokretu. Jedne inteligentne naočalne leće.

Suvremena tehnologija u službi udobnog pogleda

Radi jedinstvene tehnologije i svojstva materijala, Transitions naočalne leće se brzo prilagođavaju i aktiviraju pod utjecajem temperaturnih i svjetlosnih uvjeta. One blokiraju UV zrake i štite oko od štetnog plavog svjetla s digitalnih uređaja, ali i iz vanjskog okruženja. Štite oko od bliještanja i štetnog djelovanja svjetla, istovremeno zadržavajući optimalan balans između jasnog vida i količine zatamnjenja - udoban pogled u svim svjetlosnim uvjetima.

Uz optimalnu dioptriju, odaberite i svoju boju

Transitions naočalne leće su dostupne u svim dioptrijama, kao jednojakosne, progresivne Varilux, kao dječje ..... Kako bi što bolje upotpunile vaš stil u ponudi je 7 boja:
- klasična smeđa, siva i grafitno-zelena 
- moderna safir, amber, ametist i emerald.
Nositi Transitions fotoosjetljive leće znači razmišljati izvan okvira. Vrlo su praktične jer uz njih ne morate sa sobom nositi i sunčane dioptrijske naočale. One su 2u1 - sunčane i prozirne u jednom. Štite oko od bliještanja i štetnog djelovanja ultra plavog svjetla, istovremeno zadržavajući optimalan balans između jasnoće vida i količine zatamnjenja - udoban pogled u svim svjetlosnim uvjetima i prilikama!

FB: Essilor Hrvatska
Instagram: essilor_hrvatska
http://www.essilor.hr/lece/dorade/Crizal_Transitions/Stranice/default.aspx


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju