Mjesec u kojem slavimo ljubav je stigao, a vi još niste sigurni što pokloniti boljoj polovici? Ne brinite, BIPA i Wolt pobrinut će se za te slatke brige i razveseliti vašeg partnera ili partnericu!

Povodom 15 godina, BIPA je u veljači, u sklopu Mjeseca parfema, pripremila veliki izbor parfema sniženih do čak 50%, te vam ih u suradnji s Woltom dostavlja u najbržem roku! Na vama je da izaberete miris koji će najbolje pristajati vašoj boljoj polovici, jednostavnim klikom izvršite narudžbu putem Wolt aplikacije, a u najbližoj BIPA poslovnici zamotat će poklon koji ste odabrali!

Na akciji je više od 200 parfema, a mi smo vam odlučili olakšati izbor i izdvojili nekoliko favorita za nju i njega.

IDEALNI PARFEMI ZA NJU

Issey Miyake L’eau D’issey - cvjetno vodeni miris s prozračnim notama lotusa, frezije, ciklame i sočne dinje za sve razigrane dame.

PR PR (Foto: PR)

Chloe Roses De Chloe - nježan i graciozan miris koji dočarava šetnju pariškim ružinim vrtovima. Sadrži note bergamota koje prelaze u ružu popraćenu magnolijom, a daje moderan karakter mirisu.

PR PR (Foto: PR)

IDEALNI PARFEMI ZA NJEGA

Pacco Rabanne One Million - sladak miris začina, jantara i baršunastih zemljanih nota. Postupno se razvija miris cimeta, bijelih cvjetova i ruže koji daju zavodljiv miris svakome muškarcu.

Calvin Klein Euphoria Men - klasični aromatični drvenkasti miris u retro stilu koji se zasniva na modernoj bazi s orijentalnim nijansama.

PR PR (Foto: PR)

UNISEX

Calvin Klein CK One – lagan i osvježavajući parfem za sve žene i muškarce koji vole citrusne mirisne note u kombinaciji s cvjetnim aromama.

PR PR (Foto: PR)

Ponuda i vrijeme trajanja akcije su limitirani, zato nemojte čekati zadnji tren, nego požurite na Wolt aplikaciju ili u najbližu BIPA poslovnicu i ulovite super parfeme po ludo sniženim cijenama!

Više informacija o Mjesecu parfema, proizvodima koji su na akciji i naše preporuke potražite na: https://bipaparfemi.hr/kampanje/mjesec-parfema/

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju