Što stavljate na vrh božićnog drvca kada kitite jelku? U hrvatskoj tradiciji uvriježilo se postavljanje zvijezde repatice koja predstavlja betlehemsku zvijezdu iz priče o rođenju Isusa Krista. Neki vrh jelke ukrase i kakvim anđelom ili sličnim motivom.

No jeste li ikada željeli transformirati svoju jelku u jednoroga? Pomoću ovog ukrasa, božićno drvce možete pretvoriti u popularno mitsko biće koje u posljednje vrijeme krasi sve od šalica kave preko grijača za ruke do toaletnog papira i kistova za nanošenje make-upa.

Slika nije dostupna Mekane "rukavice" u obliku jednoroga idealne za one kojima su ruke uvijek hladne

Vodeći britanski brend papirne konfekcije Paperchase izbacio je na tržište ukras za vrh jelke u obliku jednoroga koji je dug otprilike 21 centimetar. Kako i priliči mitskome bijelom konju s rogom, on je ukrašen šljokicama te trima cvjetovima u šarenim bojama.

Paperchaseov ukras za vrh bora u obliku jednoroga prodaje se preko Asosa, a može se naručiti po cijeni od 8,3 britanskih funti, odnosno oko 72 kune.

Kuglice za božićnu jelku s likom jednoroga hrvatskog brenda Avangard Art - Angels with heart - 1 Hrvatske jednorog kuglice za jelku koje će obožavati i odrasli i djeca

Uz takav ukras za vrh drvca odlično će se uklopiti kuglice s likom jednoroga, poput onih što izrađuje Ana-Lana Grgić iz Avangard Arta – Angels With Heart.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju