Vitamin C ima status svetog grala u njezi kože jer pomaže u neutraliziranju štete koju koži nanosi okoliš. Također, pomaže u uklanjanju tamnih mrlja i zaustavlja ubrzano starenje. Osim toga, podupire proizvodnju kolagena i ostavlja kožu sjajnijom, čvršćom i svježijom.

Ne čudi zato da mnogi žele ovaj moćan sastojak dodati svom režimu brige za kožu, a ako ste u potrazi za učinkovitom i relativno povoljnom opcijom jedna mogućnost je kupnja seruma brenda Generation A s vitaminom C koji se na Amazonu prodaje za 13,95 funti (121,16 kn), a ima prosječnu ocjenu 4,7/5.

Ovaj serum zapravo je mješavina moćnih sastojaka poput hijaluronske kiseline koja hidratizira kožu i pomaže u uklanjanju akni i ožiljaka. Tu su i vitamin E, aloe vera i ekstrakt zelenog čaja.

Jedna od oduševljenih korisnica seruma napisala je kako ga koristi nekoliko tjedana i da je napravio golemu razliku na njezinoj koži.

Serum s hijaluronskom kiselinom brenda Niod Serum s hijaluronskom kiselinom kojem se tepa da je najbolji na svijetu

Postoje načini kako ubrzati rast obrva "Stvarno djeluje": Serum za rast obrva koji se brzo prodaje, a žene mu dijele petice

Borim se s crvenilom na licu, a ovaj serum napravio je golemu razliku. Lice mi više nije crveno koliko je bilo i sigurna sam da će biti sve manje crveno što duže budem koristila serum. Poboljšalo se i stanje sa suhoćom moje kože koja je sada svilenkasto meka, napisala je.

Još jedna korisnica napisala je da je apsolutno zaljubljena u ovaj proizvod.

Najblaže rečeno, moja koža je teška. Na koži imam pukotine i suhe fleke i zaista mi je teško pronaći proizvod koji djeluje. Ovaj serum koristim već nekliko mjeseci i sada je postao osnova u svakodnevnoj njezi moje kože. Moja ljuskava koža sada je stvar prošlosti i svakako bih vam preporučila ovaj serum, napisala je.

Dva tjedna korištenja ovog seruma uz moju uobičajenu rutinu i rezultati govore sami za sebe. Koža je manje crvena, svjetlija i čvršća. Definitivno preporučujem ovaj proizvod, još je jedna od pohvala serumu kojeg je više od 80 posto korisnica ocijenilo čistom peticom.

Tvorci seruma kažu da se radi o proizvodu koji je posebno namijenjen suhoj i oštećenoj koži i da zahvaljujući jedistvenoj formuli pomaže koži sklonoj aknama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju