Pravi nakit može i uz najjednostavniju kombinaciju stvoriti upečatljiv dojam. Hoće li biti u fokusu ili će decentno ukrašavati outfit, ovisi o preferencijama i prilici, a ključ je u tome da pravila nema.

 

Nakit ispiriran zrakama sunca za profinjeni look

Nizanje ogrlica može izgledati poprilično profinjeno, posebno kada se poigrate ogrlicama raznih duljina. Za najbolji efekt kombinirajte privjeske različitih oblika s tankim ogrlicama drugačijih struktura. Pozlaćeni će komadi zasigurno privlačiti pozornosti, posebno ako ste na suncu već uhvatili boju.

Na osunčani ten idealno će se ukopiti privjesci zlaćano žutih i narančastih nijansi, a upravo je takav nakit zasjao u novoj PANDORA kolekciji ''Sunčeve zrake'', u kojoj su privjeci i prstenje oslikani motivima izlazećeg sunca.

 

A post shared by PANDORA (@theofficialpandora) on

Ovaj efektni nakit doći će do izražaja ako ga kombinirate uz klasičnu crnu haljinu, a svakodnevne će kombinacije podići na višu razinu svojim toplim tonovima i jedinstvenim detaljima bilo koji odjevni komad da izaberete.

Nakit s motivom pčelice za zaigrane dame

Na dane kada se osjećate više zaigrano na rukama stvorite party s različitim narukvicama. One će svirati dok se mičete, a ni blistavi efekt neće izostati. U ovu će se priču posebno uklopiti vibrantni motiv pčelica. Crne linije emajla i žuti te prozirni cirkoni predivno sjaje na elegantnim privjescima, točkastim naušnicama i privjescima za ogrlicu inspiriranim geometrijskom strukturom košnice.

Kao i narukvice, prstenje se može kombinirati, usklađivati i slagati u razne zanimljive kombinacije, a PANDORA Shine kolekcija idealna je za poigravanje s raznim komadima nakita. Za najatraktivniji dojam, kombinirajte prstenje koje ima ravne rubove i pojedinačno kamenje kako bi se uklopili jedan na drugoga, dok one s iskrivljenim rubovima stavite na vrh. Zasjajte.

 

A post shared by PANDORA (@theofficialpandora) on

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju