Elizabeth Hurley na Instagramu je objavila fotografiju u bikiniju koji je 'razotkrio' njezinu sjajnu figuru. Engleska glumica i bivša manekenka trenutno uživa na odmoru sa svojim 13-godišnjim sinom Damienom

Za Elizabeth Hurley vrijeme kao da je stalo. Zgodna 50-godišnjakinja na Instagramu se pohvalila svojom zavidnom linijom, a obožavatelji su joj odmah udijelili komplimente.

Njezin recept za fit figuru je jednostavan. Kad osjetim da me traperice stežu onda malo smanjim unos hrane u poslijepodnevnim satima. Ako sam navečer doma jedem isključivo jako laganu večeru. Dan uvijek započinjem sa šalicom tople vode i stvarno se trudim pojesti jabuku umjesto keksa. Inače jedem normalno, ai izbjegavam procesuiranu i brzu hranu, otkrila je.

Ima i svoje malo 'skriveno' zadovoljstvo kojeg se nipošto ne želi odreći, a to je maslac od kikirikija. Priznala je da bez srama doslovno zabije prste u teglicu i uživa.

Naravno, ovakvu liniju nije moguće održavati bez tjelesne aktivnosti. Nije ljubiteljica klasičnog vježbanja već preferira biti aktivna tijekom dana, trčati i uživa u pilatesu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju