Odlučili ste izaći s prijateljicama. Već znate što ćete obući, nedostaju vam jedino najlonke. Govorite sami sebi kako ćete ovoga puta izdvojiti malo više novca jer ste umorni od pucanja onih jeftinijih.

A onda standardna priča. Zapeli ste noktom i napravili ogromnu rupu u novim najlonkama. I dok ste još jedan par najlonki bacali u smeće, odlučili ste da ih više nećete kupovati i bacati novac jer niti jedne nisu izdržale više od jednog nošenja.

Ako ste se pronašle u ovom čestom ženskom problemu, možete odahnuti jer smo na TikToku pronašli super rješenje.

Influencerica Hannah Harmelin iz Velike Britanije na svojem profilu na TikToku objavljuje razne modne trikove koji pomažu njezinim vjernim pratiteljima.

Trik koji mijenja život, kako su ga nazvale zadovoljne pratiteljice, pomoći će vam da više nemate problema s pucanjem najlonki u najgorim trenutcima.

Većina žena ima naviku, nakon što se najlonke povuku prema dolje, prstima i noktima povući ih prema gore. To je najčešći trenutak kad dolazi do pucanja najlonki, koliko se god trudili biti nježni i pažljivi.

Umjesto toga poslužite se trikom mlade blogerice koja je svojim jednostavnim rješenjem oduševila pratitelje, ali i poznatu tvrtku koja proizvodi ženske čarape. Ona je njezin video podijelila na svojem profilu, a ubrzo nakon toga postao je viralan.

Dok sam odrastala, moja mama uvijek je imala najbolje trikove, a ovaj koji me je naučila ostao je sa mnom zauvijek, govori Hannah u videu. 

@tightstightstights The best tights hack thanks to @hannahharmelin 🙌🏻 #tights #tightshack #tightstip #tightstok #hosiery #legwear #hacksandtips #hacksoflife #tightslover #hosierylover #sheertights #blacktights #nylons #tightsfashion #tightsidea #tightslegs #wethands #clothestips #fashiontip #fashiontips ♬ original sound - TightsTightsTights

Umjesto da primite najlonke noktima i povučete ih prema gore, dobro namočite ruke. Prislonite ih lagano uz nogu i povucite najlonke prema gore. One će se zalijepiti za ruke i bez problema ćete ih podići bez korištenja noktiju i bez rizika za pucanjem.

Trik koji se na prvu čini tako jednostavnim oduševio je brojne pratitelje, i njezine i široku mrežu korisnika tvrtke Tights Tights Tights.

Ovo je nevjerojatno rješenje. Gdje sam ja dosad živjela? komentar je jedne oduševljene pratiteljice.

Najlonke brinete iz centra Zagreba zbog kojih i minica pada u drugi plan Street style brineta s upečatljivim najlonkama iz centra Zagreba - 1 Street style brineta s upečatljivim najlonkama iz centra Zagreba - 3 Street style brineta s upečatljivim najlonkama iz centra Zagreba - 2 +5 Street style brineta s upečatljivim najlonkama iz centra Zagreba - 5

Ovo mijenja sve što sam dosad znala. Hvala što si to podijelila s nama. Genijalno, komentirala je još jedna korisnica ove društvene mreže.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju