Blogerica Ana Karadžole pokazala nam je koje je frizure spašavaju kad dođe sezona ljetnih eventa, foto editorijala, noćnih izlazaka i druženja uz more. U videu pogledajte kako napraviti podignutu ili polupodignutu frizuru na drugačiji način bez imalo muke i izgledati dotjerano.

 

Galerija Omiljene ljetne frizure blogerice Ane Karadžole Kosa polupodignuta čvorovima Rep s bujnim valovima +4 Messy punđa Neuredne frizure idealan su dodatak veselim ljetnim kombinacijama. Jednostavne su, brzo gotove i spašavaju od visokih temperatura. No jedan je preduvjet da bi svaka frizura izgledala dobro, a to je zdrava kosa. Upravo je zbog toga Ana prije samog stiliziranja kose prošla tretman njezine obnove u frizerskom salonu Sophie.

Ana ima osjetljivo vlasište sa suhim vrhovima koji su ujedno i kemijski tretirani te ćemo iz tog razloga staviti liniju za osjetljivo vlasište koja je na bazi nevena i kamilice da ga smiri, objasnila nam je Sanja nakon kratkog pogleda na Aninu kosu. Od proizvoda je koristila novu L'Oréal Professionnel prirodnu i vegansku njegu za kosu naziva Source Essentielle. Odabrala je šampon na bazi cvijeta nevena koji je jak antiseptik za vlasište, a u kombinaciji s kamilicom unutar Delicate linije umiruje svrbež vlasišta i pruža mu anti-stres tretman.

 

 

Kako je Anina kosa na vrhovima pomalo suha, Sanja joj je stavila masku i ulje za kosu na bazi jasminovog cvijeta i sezamovog ulja koji hidratiziraju kosu i daju joj mekan i svilenskasti učinak.

Nakon tretmana kosa je puna volumena i spremna za stiliziranje, a ovo su tri frizure za ljeto po Aninom izboru.

1. KOSA POLUPODIGNUTA ČVOROVIMA 

Ovakav tip polupodignute frizure nosim veoma često ljeti iz razloga što imam raspuštenu kosu, ali sam spašena od vrućine podizanjem gornjeg dijela kose, kazala je Ana.

Ova frizura dobra je ideja za sve one koji žele malo drugačiji look. Klasične pletenice možete zamijeniti čvorovima i dobiti dojam potpuno neuredne frizure.

Kosa polupodignuta čvorovima Kosa polupodignuta čvorovima Foto: Sandro Sklepić

2. REP S BUJNIM VALOVIMA 

Repovi su uvijek dobra ideja ako se želite riješiti vrućine, a najbolje od svega je što varijacija ima toliko da svaki dan možete imati drugačiju frizuru. S time se slaže i Ana: Apsolutno jedan od mojih najvećih favorita ljeti su visoki repovi. Jednostavno je chic, a opet nije vam vruće pod tonom kose.

Rep s bujnim valovima Rep s bujnim valovima Foto: Sandro Sklepić

3. MESSY PUNĐA 

Moja treća go to frizura je jedna punđa koji možete iznijeti po danu, ali i u večernji izlazak, opisala je Ana ovu bezvremensku frizuru.

Messy punđa Messy punđa Foto: Sandro Sklepić

 

Proizvodi linije Source Essentielle i drugi proizvodi L'Oréal Professionnel dostupni su u salonima s popisa.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju