U centru Zagreba nedavno je otvoren prvi coffee shop nadahnut ženama. Riječ je o lokalu She (eng. Ona) koji zavodljivim uređenjem prostora u odvažnim crveno-bijelim kombinacijama i još primamljivijom ponudom slavi raskoš ženskog karaktera. Iza cijele priče nalaze se dvije poduzetne žene - Kristina Marković i Mirela Erbežnik



Reci mi kakvu kavu piješ i ona će ti reći kakva si! Zagrebački coffee shop po imenu She, koji je nedavno otvoren u Gundulićevoj ulici, posluje po vrlo sličnoj premisi u posluživanju omiljenog napitka.

'Naziv She dobio je tako što smo željele kroz osobnost žene predstaviti kavu (koja je sama po sebi ženskog roda). Tako su i nastale sve kave, koje su uz sebe dobile ženu koja predstavlja nas u punom smislu riječi.' objašnjava nam vlasnica Mirela Erbežnik.

Osim toplih napitaka u standardnoj veličini od 250 ml ili velikoj varijanti od 330 ml koji su nadahnuti raskoši ženskog karaktera, u ponudi se nalaze i sendviči, peciva i razni kolačići.

Uz espresso tako stoji oznaka 'jaka', uz macchiato – sramežljiva, uz cappucino – pametna, a uz bijelu kavu – osjetljiva. Caffe Latte je seksi, Flavoured Latte je sofisticirana, a iz ponude nije isključena čak ni 'jednostavno neodoljiva' vruća čokolada.

Žena kao osnovna inspiracija može se primijetiti u svakom aspektu ponude, ali i uređenje prostora koji odiše senzualnim elementima u hrabrim crveno-bijelim bojama.

'Kompletan vizualni identitet za nas je radio Dizajn studio Volim Plavo koji svojim idejama, kreativnošću i znanjem sve naše želje i snove pretvorio u stvarnost,' ističe druga vlasnica Kristina Marković te dodaje 'dosta dugo smo stvarale cijelu priču dok nismo postigle ono što smo zamislile kako bi dobile povratne reakcije žena jer se sa svakom kavom mogu poistovjetiti, i muškaraca jer svaku od njih mogu poželjeti.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju