Nakit napravljen od zlata i srebra s daškom pastelnih tonova koji mu daju dozu elegancije, no istovremeno ga čine prikladnim za sve prilike krije se iza brenda My Mon Mon.

Prije nekoliko godina dvije su prijateljice i grafičke dizajnerice Ela Filipec i Dina Šavorić odlučile osnovati brend koji će biti prepoznat na tržištu, cijenjen, ali i pristupačan s obzirom na ono što nudi.

Sve je nekako došlo spontano. Već na fakultetu upisala sam školu za izradu nakita od metala i logično da je tada tema moga diplomskog razvijala marketing strategiju za brend nakita na našem tržištu. Ela je kao moja najbolja prijateljica uvijek bila tu kad bih vagala ideje, kombinirala i slagala koncepte. Jednostavno smo krenule zajedno, lagano i uživajući u svakom trenutku, ističe Dina.

Tako su počele graditi priču My Mon Mon, ne obazirući se na predrasude o tome da nije mudro miješati posao i prijateljstvo, kako nam kažu kroz smijeh.

Djevojka s bisernom naušnicom kao nadahnuće
Spojem kvalitete, vizualnog koda i komunikacije s klijenticama stvorile su posebnu poslovnu priču, a napose ih veseli nova kolekcija koja je posvećena jednoj iznimnoj djevojčici Cviti, čije ime nosi.

U djelu "Djevojka s bisernom naušnicom" nastala je inspiracija za kolekciju Cvita

Modeli koji čine kolekciju diskretni su i elegantni. Naglasak je na biserima koje volimo već posljednjih nekoliko sezona, a inspiracija je djevojka s bisernom naušnicom poznata iz književnosti i umjetnosti: nježna, krhka, ali ujedno i puna snage. Spojili smo suvremeni dizajn s elegancijom bisera te svakom modelu dali pečat decentnog kako bi svaka djevojka noseći MMM mogla stvarati neki svoj kontekst, ističu Ela i Dina.

My Mon Mon My Mon Mon (Foto: My Mon Mon)

No ono po čemu se također ističu je personalizacija nakita koju nude svojim klijenticama. Tako svaka od njih može odabrati točno željeni spoj metala i dragog kamenja.

Svaki model koji se nalazi u našoj ponudi može se promijeniti. Klijentica može reći želi li neki veći ili manji model, želi li srebrni ili zlatni nakit i slično. Sve je dobrodošlo, kažu dizajnerice.

Njihovu bazu klijentica čine djevojke i žene najrazličitijih profila – kako one koje vole eleganciju i dane provode u bluzama i kostimima tako i one koje ovim posebnim nakitom žele začiniti svoj jednostavniji stil odijevanja.

Neovisno o godišnjem dobu, suncu, kiši, običnoj bijeloj majici ili svilenoj haljini, svaka žena My Mon Mon nakit uklapa u svoju priču, u onu koja čini njenu pravu srž i koju je svjesno sama stvorila, zaključuju dizajnerice ovog posebnog nakita koje već kuju planove za nove kolekcije.

Želite li i sami vidjeti po čemu je My Mon Mon nakit poseban, zavirite na službenu mrežnu stranicu brenda.

My Mon Mon My Mon Mon (Foto: My Mon Mon)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju