Jedan od omiljenih romantičnih filmova, "Četiri vjenčanja i sprovod", koji se pojavio i oduševio 1994. godine, dočekao je svoj kratki nastavak.

Galerija Četiri vjenčanja i sprovod mnogima je omiljena romantična komedija Hugh Grant glumit će i u kratkom nastavku Na set se vratila i Andie MacDowell +1 Nastavak izlazi u ožukku 2019. godine

Nastavak dug 12 minuta bit će objavljen u ožujku iduće godine, a povod za snimanje je "Red Nose Day" tijekom kojeg se skupljaju sredstva u humanitarne svrhe.

Richard Curtis koji je radio i na originalu napisao je scenarij i za nastavak, Mike Newell opet je preuzeo redateljsku palicu, a na set su se vratile i glavne zvijezde filma, među njima i Andie MacDowell i Hugh Grant.

Upravo je "Četiri vjenčanja i sprovod" film koji je Hugha Granta katapultirao među zvijezde i nalazi se među filmovima zahvaljujući kojima je osvojio srca žena diljem svijeta.

U filmu je Grant glumio Charlesa, londonskog neženju koji živi sa sestrom, odlazi na vjenčanja svojih vršnjaka, a na jednom od njih za oko mu zapne zgodna Amerikanka...

Grant je na setu viđen s mladom glumicom Lily James koja u nastavku glumi njegovu kćer. Dok čekamo finalni proizvod koji će biti objavljen 15. ožujka u našoj galeriji pogledajte kako izgledaju glavne zvijezde 24 godine kasnije.

Prošle godine u sklopu istog projekta objavljen je nastavak filma "Zapravo ljubav" koji je oduševio gledatelje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju