Kada smo prije 14 godina u vrijeme Božića pogledali romantičnu komediju „Zapravo ljubav“ znali smo da ćemo joj se sigurno ponovno vratiti. Gledali smo je iznova svake godine jer nam je davala vjeru u ljubav, oprost, političare od povjerenja i sve ljude. Danas smo pogledali desetominutni nastavak filma za koji možemo samo zaključiti da je - zapravo fantastičan!

Devet međusovno isprepletenih priča o ljubavi i prijateljstvu prikazanih u filmu Zapravo ljubav dirnula je i nasmijala mnoge, čak i one koji se ne svrstavaju u kategorju ljubitelj(ic)a takvog filmskog žanra.

Toplina i humor, kao i ne bježanje od tužnih životnih trenutaka, tek su neki razlozi zašto se tom filmu volimo iznova vraćati.

'Jedan par iz "Zapravo ljubav" ima troje djece, drugi se sprema na zaruke, dok je jedan od likova napokon dočekao ljubav i to s osobom čije je pojavljivanje u nastavku potpuno neočekivano i ugodno iznenađenje'

Stoga je vijest o njegovom (desetominutnom) mini-nastavku dočekana s ushićenjem, nestrpljenjem, ali i bojazni da će nastavak možda ugasiti čaroliju ovog filmskog bombončića.

No, nastavak snimljen povodom dana „Red Nose Day“ tijekom kojeg se skupljaju sredstva u humanitarne svrhe, ne samo da nije razočarao nego je više nego dostojno nasljedio svog velikog „brata“.

Jedan par iz filma ima troje djece, drugi se sprema na zaruke, dok je jedan od likova napokon dočekao ljubav i to s osobom čije je pojavljivanje u nastavku potpuno neočekivano i ugodno iznenađenje.

Hugh Grant izgleda bolje nego ikada, a svog plesa se nije odrekao niti ovog puta. A njegov govor s kojim završavao ova filmska minijatura izmamit će vam suze na oči. Pogledajte mini „Zapravo ljubav“ i uvjerite se sami.


Love Actually 2017 update by TheBestViews
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju