Jelena Đoković svojim stilom odijevanja inspirira brojne žene, ali i oduševljava najizbriljivije modne urednike pa čak i najstrožu od njih - Annu Wintour. Osim odličnim odabirom odjeće obilježenim jednostavnošću i upečatljivošću, izdvaja se i svojim nenametljivim i make upom

Jučerašnji meč ATP turnira između Novaka Đokovića i Keija Nishikorija u Londonu pratila je i Jelena Đoković. Uvijeka aktraktivna Jelena ponovno se pokazala kao prava ambasadorica jednostavnog casual stila.

U crnoj kožnatoj jakni i hlačama i s baby plavim Chanel ruksakom, s opuštenom kosom i bez make upa zgledala je nesputano i blistavo.

Jedva primjetna šminka na licu koje krase tek puder, nježno sjajilo u boji usana i malo rumenila, postala je njezin zaštitni znak jer se niti na formalnim večernjim događajima Jelena opterećuje naglašenom šminkom ili pak popularnim konturiranjem kojeg je do savršenstva unaprijedila Kim Kardashian.

Umjesto toga posvećena je dugoročnijoj njezi lice koja počinje na tanjuru. Jede puno voća, povrća, priprema super fine i zdrave slastice bez šećera te hidratizira kožu s 2 litre vode dnevno.

Njezina izdanja s minimalnim make-upom pogledajte u našoj fotogaleriji.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju