Jelena Đoković nikada ne nosi puno make-upa, a na posljednjoj fotografiji koju je objavila na svom Instagramu pokazala je lice potpuno lišeno šminke.

Galerija Jelena Đoković Jelena Đoković preferira što manje make-upa - 2 Jelena Đoković preferira što manje make-upa - 4 +2 Jelena Đoković preferira što manje make-upa  

Jelena Đoković i njen suprug Novak Đoković trenutno se nalaze u Dohi, glavnom gradu Katara, a lijepa mama četverogodišnjeg Stefana vrijeme u ovoj azijskoj državi koristi i za promicanje zdravog načina života i prehrane.

Jelena Đoković nikada ne nosi puno make-upa, a na posljednjoj fotografiji pokazala je lice potpuno lišeno šminke



Jelena je i velika ljubiteljica prirodnog izgleda što dokazuje i fotografija koju je objavila na svom Instagramu. Na fotografiji 32-godišnjakinja nema nimalo šminke, ali njeno lice zato krasi topli osmijeh. Blago valovitu kosu Jelena nosi raspuštenu, dok je za odjevnu kombinaciju odabrala širi svijetloplavi top s bijelim uzorkom i zvonastim rukavima te crne tajice.
 

 
Prirodnoj ljepoti Jelene Đoković mnogi se dive, a ona sama "bježi" od lažnog savršenstva kakvo se često viđa u svijetu poznatih i slavnih.

Slatka si tako prirodna i neopterećena, bravo, jedan je od brojnih komentara njenih pratitelja na fotografiju lijepe Jelene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju