Jelena Đoković uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama. U svečanim trenucima bira jednostavne i elegantne kreacije, dok u privatnim trenucima prednost daje udobnosti.

Galerija Jelena Đoković - 3 Jelena Đoković - 2 Jelena Đoković - 4 +2 Jelena Đoković - 1

Da je Jelena Đoković velika ljubiteljica udobnih kombinacija, dokazala je i nedavno u Marbelli, gdje boravi sa svojom obitelji. Fotografi su je snimili u šetnji plažom toga grada na jugu Španjolske u društvu supruga i preslatkog psića.

Za tu priliku odabrala je izdanje koje većina dama ima u svojem ormaru te rado nosi u rekreativnim trenucima. Nosila je predimenzioniranu plišanu trenirku u nježnoj ružičastoj boji, a sparila ju je s bijelim tenisicama za trčanje.

Jelena Đoković - 2 Plišana trenirka i tenisice za šetnju sa psićem (Foto: Profimedia)

Od povremenih naleta vjetra zaštitila se laganom pernatom jaknom u zlatnoj boji, a izdanje je zaokružila ručnim satom, s nešto decentnih komada nakita te sunčanim naočalama.

Jelena Đoković Jelena Đoković: "Moja kći je mene osvijestila da možeš biti šaka, ali u svilenoj rukavici. Možeš biti jak, a istovremeno nježan"

Plišane trenirke iznimno su udobne za nošenje i ugodne na dodir, pa ne čudi što su popularne među ženama već dugi niz godina. Popularizirao ga je američki brend Juicy Couture iz Los Angelesa prije desetak godina, a prodaje se i danas.

Plišana trenirka Juicy Couture, 711 kn Plišana trenirka Juicy Couture, 711 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju