U ponedjeljak su se u Beogradu vjenčali Đorđe Đoković i njegova izabranica Saška Veslinov, a među uzvanicima je najviše pažnje privlačio mladoženjin brat, tenisač Novak Đoković kojem je društvo pravila dobro raspoložena supruga Jelena.

Galerija Novak i Jelena Đoković Vjenčanje Đorđa Đokovića - 7 Vjenčanje Đorđa Đokovića - 6 +3 Na vjenčanju su se okupili mladencima najbliži prijatelji i članovi obitelji

Na vjenčanju su se okupili samo najbliži članovi obitelji, prijatelji i kumovi mladenaca, koji su se nakon ceremonije uputili prema Crnoj Gori gdje će nastaviti slavlje.

Odlično raspoloženi tenisač na bratovo vjenčanje je stigao u plavom odijelu i košulji. Jednostavnost je bila nit vodilja i njegovoj supruzi.

Vjenčanje Đorđa Đokovića - 7 Jelena je na vjenčanje stigla u jednostavnoj, elegantnoj kombinaciji (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Pred Crkvu svetom Marka stigla je u uskoj bijeloj košulji dugih rukava koju je uparila s elegantnim bež hlačama i i beš štiklama s otvorenom petom.

Vjenčanje Đorđa Đokovića - 6 U ruci je nosila torbu modne kuće Dior (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

U ruci je nosila sivu torbu modne kuće Dior, a izdanje je upotpunila decentnim okruglim naušnicama s biserom i tankim zlatnim lančićem. Njezina valovita raspuštena kosa bila je točka na "i" elegantnom izdanju koje potvrđuje da jednostavnost uvijek izgleda lijepo.

Slika nije dostupna Zgodni Đorđe: Mlađi brat Novaka Đokovića zapeo za oko ženama diljem regije

Opuštenom tonu događanja pridonio je i mladoženja koje je sudbonosno da izgovorio u tamnom odijelu i bijeloj košulji, bez kravate. Mladenka je pak blistala u raskošnoj bijeloj vjenčanici dok je na glavi imala dugi veo od tila.

Vjenčanje Đorđa Đokovića - 5 Mladenka je blistala u raskošnoj vjenčanici, dok se mladoženja odlučio za izdanje bez kravate (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju