Novak Đoković uspješno je odradio prvi nastup na ovogodišnjem Roland Garrosu. Pobjedu protiv Jarkkoa Nieminena proslavio je sa suprugom Jelenom koja ga je žustro bodrila tijekom meča

Jelena Đoković vjerna je pratnja suprugu Novaku na svim teniskim turnirima. Tako je i ovaj put gledala njegov prvi nastup na ovogodišnjem Roland Garrosu koji se održava u Parizu. Novak je odnio pobjedu protiv Jarkkoa Nieminena i proslavio ju sa svojom suprrugom.

Pončo jedan od najtrendi odjevnih komada ove sezone zbog svoje udobnosti, ali i sposobnosti da transformira odjevne kombinacije.

Lijepa Jelena plijeni pozornost gdje god se pojavi i na glasu je kao simpatična i jednostavna žena. Dok se mnoge druge supruge tenisača posebno uređuju za teniske mečeve, Đokovićeva supruga uvijek je vjerna ležernijim modnim kombinacijama.

Ovaj put odlučila je traperice, plavu majicu i bijelu vestu kombinirati s pončom boje pijeska zahvaljujući kojem je jednostavnu sportsku kombinaciju pretvorila u šik izdanje. Tako se je za tren uklopila među elegantne Francuskinje u svjetskoj modnoj prijestolnici.

Pončo je jedan od najtrendi komada ove sezone zbog svoje udobnosti, ali i sposobnosti da sakrije sve eventualne tjelesne i modne 'nedostatke' i transformira odjevne kombinacije. Bez obzira na to što ste odjenuli ispod njega, zahvaljujući ponču uvijek ćete izgledati sjajno i osjećati se udobno.

Upravo je tako izgledala i Jelena koja s lica nije skidala svoj zarazni osmijeh i pucala je od ponosa, a to je Novaku Đokoviću sigurna najveća nagrada za njegov uspjeh.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju