Jelena Đoković na svojem profilu na Instagramu rado dijeli fotografije iz svojeg privatnog života. Trenutačno se nalazi na odmoru sa svojom obitelji u Dominikanskoj Republici te objavljuje prizore iz te karipske države.

Lijepa mama jednogodišnje Tare i četverogodišnjeg Stefana uhvatila je slobodan trenutak od svakodnevnih obveza koje ne prestaju ni na odmoru te je pozirala usred prekrasne prirode Dominikanske Republike.

Iako je na sebi imala jednodijelni kupaći kostim koji joj saliveno pristaje, njezini pratitelji na spomenutoj društvenoj mreži više su bili impresionirani rajskim okruženjem u kojem se trenutačno nalazi humanitarka iz Beograda.

Jelena Đoković Jelena Đoković: Fotografija bez trunke šminke koja se "smije" lažnom savršenstvu

No prizor mira i tišine na prekrasnoj lokaciji samo je optička varka. Jelena Đoković uz fotografiju je napisala i pojasnila:

Uvijek u potrazi za mirnim, tihim mjestima. Iza mene su klinci, vrište i pjevaju u isto vreme, tako da se ne čuju samo ptičice iako to možda tako djeluje na slici. I dalje sam u procesu vježbanja kako da skrenem svoju pažnju na umirujuće zvukove čak i kad je galama oko mene. Za sve treba upornost, strpljenje i trening. Dogodi se i da osijedim u procesu, ali vrijedi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju